Осветление в градината: 7 изключителни идеи за осветление

Когато става дума за осветление в градината или вътрешния двор, днес има безброй възможности. до
класическите решения също могат да отидат малко по-необичайни начини и така
дават на екстериора си модерно, индивидуално докосване. Ние имаме един друг
Обърнете внимание на нашите експерти и ви дават седем впечатляващи
Осветявани идеи.

Cool топки

Безформени и елегантни, тези сферични светлини са идеалното допълнение към модерната модерна архитектура и модерния дизайн на градината. Атмосферните топки са истинско обогатяване за всякакви условия - на терасата или на езерото, в цветното легло или сред храсти.

Светеща пътечка

Те взимат все повече градини, тераси и балкони от буря - слънчеви светлини, които се зареждат със слънчева светлина през целия ден и след това ги връщат на тъмно. Разбира се, светлините могат да се зареждат, когато е необходимо, или да се включат и изключат на разстояние. Тъй като те не се нуждаят от външно захранване, те остават мобилни и гъвкави и лесно могат да бъдат поставени там, където тяхната светлина е необходима от земния им скок.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Както в хола

Не само нашите вътрешни мебели изглеждат като уютни дневни дивани, външното осветление не е по-ниско от лампите в четирите ни стени. Тази хладна дъгова светлина може да бъде точно както в жилищната зона, но е идеална за използване на открито и прави терасата още по-удобна.

Перфектно камуфлажен

Тази остроумна градинска лампа доказва своето чувство за хумор и лесно се интегрира в красиво подредените живи плетове и храсти, които с меката си светлина ги правят зрелищно в тъмнината.

Светулки в стъклото

Дори тези хладни светлини изглеждат като че ли винаги са били в градината. Те са почит към летата на нашето детство, когато се опитахме да хванем светулки с чаши за еднократна употреба. Светлините на приказките в очилата светват с помощта на скрита батерия, така че можете да ги поставите на трудно достъпни места в градината.

светлина четене

Високо качество, самодостатъчна и съобразено с околната среда: Всички тези предимства се комбинират тези новаторски слънчева светлина, които се използват само със силата на слънцето и ни позволяват спокойно четене на балкона на лунната светлина. Няма повече досадни кабели и досадно търсене на контакт - не можете да осветявате откритата си зона по-лесно.

1001 нощи

Съвременният минимализъм не е за всеки. За нещо малко по-игриво и бляскав, в градината и на терасата с такива фенери в ориенталски стил може да осигури атмосферно светлината и сянката на 1001 нощи.

Дори повече осветителни идеи за градината могат да бъдат намерени в тази статия.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

4 + 4 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: