Зелени оазиси: 7 фантастични градини задния двор

Ако мечтаете за собствената си градина, нямате нужда от вила в провинцията, къща в покрайнините и дори не една
Разпределение. Все повече и повече хора, които живеят в града, го правят
собствен зелен рай в сянката на блокове и небостъргачи и
превръщането на сивите задници в истински оазис на благосъстоянието в центъра на града. ние
ви донесоха днес седем готини проекта на нашите експерти
покажете колко креативни, индивидуални и стилни сте дори най-малките
Градината на задния двор може да се оформи.

Стилен вътрешен двор

Първият ни пример е по-скоро интериор от задния двор, който е проектиран в зелено и елегантно проектиран. Малката тревна площ е обединена от цветни саксийни растения и просторна тераса, която ви кани да се отпуснете и да се отпуснете.

Защитена оазис

В гъсто населени метрополии като Лондон любезно проектирани задния двор градини са доста във възход. Този е проектиран в марокански стил с тераса, басейн и буйни цветни лехи. Високите дървени огради служат като екрани за неприкосновеност и правят зеления оазис в средата на града още по-удобен и уютен.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Лесни грижи и модерни

Онези, които живеят в града, често нямат нито желание, нито време за продължително градинарство, а също и възможност да се поберат всички необходими съоръжения и прибори. Съответно, повечето градини в задния двор правят без големи тревни площи и меки легла. Вместо това, терасата е фокусът и е оформена от малко свежо настроение.

XXS формат

Тук ние виждаме впечатляващ пример за това как може да си представи истински оазис дори и в най-малката, стегнатия задния двор. Издигнати лехи и саксии гарантират, че зеленият в градската джунгла не е твърде кратък, а селски дървени маси и пейки, които каните да се бавим.

Идил на водата

Тук виждаме изцяло павиран заден двор в бизнес парк в Белгия, който трябва да се превърне в зелен рай между бензиностанциите и дилърите на автомобили. С високи екрани, сухи каменни стени, повдигнати легла и разнообразие от растения, впечатляващата трансформация е възможна. В центъра на вниманието: В центъра е вградено езеро и поток, което осигурява особено спокойна и идилична атмосфера.

Partylocation

Всеки от нас има различна представа за перфектната градина. Собственикът на този заден двор искаше ниска външна за поддръжка, което е през лятото на втори хол цялото семейство и всички приятели, с лятна кухня, хол и камина кани щастливи часове на чист въздух.

Пустинята в града

Предишните примери не бяха зелени за вас и не бяха достатъчно естествени? След това идвайте тук умишлено див изолиран двор, където буйни растения и легла играят основната роля. Перфектната градска градина за тези, които обичат да посещават птици, пеперуди и други животни в средата на бетонната пустиня.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

12 − 7 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: