Изключителен дизайн на стените

Нормална боя и тапети за стени са хубави и добри, но какво ще кажете за наистина необичаен дизайн на стените? Това е, което според нашите експерти Бояджийски работилници Kriesten, защото се специализират в дизайна на художествената стена с фина фина мазилка. Това създава уникални декорации за стени, които подобряват всяка стая в дома за миг. Днес бихме искали да ви запознаем с някои от най-вълнуващите възможности за декорация с този многостранен материал. Така че и вие скоро можете да се обадите на собствените си фантастични букви върху стената на дневната или да украсите спалнята си с естествен декоративен фон.

Цвят и структура

Билфелдският майстор художник Лотар Кристен и неговият екип обичат да създават необичайни декорации на стени като тези. За това те използват минерална, скъпа, фина мазилка, с която могат да се постигнат всички видове декоративни вариации. 

Пинкърската мазилка осигурява основата за ярки цветове. Думата е изписана върху нея зелен на стената. То беше подчертано и в цвят и по тревна структура. Това създава стена с уау ефект. 

Нашият съвет: Особено в кухнята, колоритен състав изглежда весел, стимулиращ и апетитен.

ръчна работа

За този красив дизайн на стените, минералната мазилка е първо издълбана на стената. След това истински цветя и листа се притискат към все още влажния материал. След няколко часа естествените материали се отстраняват, а останалата импресия се лакира. Тук беше избрана метална лъскава сребърна глазура, за да донесе необикновения мотив още повече на преден план.

Тази украсна стена украса се вписва много добре в романтично обзаведената спалня, но и в коридора можем да си представим този мотив добре. 

Повече съвети за проектирането на вашия вход можете да намерите тук: Съвети за уютен коридор.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Релефна минерална мазилка

Минералните бои осигуряват необикновени пространствени изживявания, тъй като те могат да се използват изключително универсално. Особено харесваме този великолепен дизайн от екипа от експерти: За тази цел текстуриран тапет беше притиснат в все още влажната мазилка и оставен там за няколко часа. След като всичко изсъхне, тапетът беше свален отново. 

Тук е: по-малко е повече! Тъй като тази изключителна декорация на стена е истинско око, дори и без глазура. Това, което остава, е красивата релефна структура, която подобрява всяка стена. Традиционният модел на тази охра стена е идеален за луксозна трапезария или хол. Опитайте!

Стени в бетонен вид

Бетонът е една от най-големите тенденции за 2015 г. Не е чудно, защото гъвкавият материал впечатлява със своя индустриален чар. Особено в банята, материалът е напълно бедро. Нашите експерти от Бояджийски работилници Kriesten Благодарение на минералната мазилка в бетонния вид, те са идеалната алтернатива за онези от вас, които искат да се присъединят към тенденцията, без да прибягват до конкретен бетон. Благодарение на специално лечение, мазилката в бетонен вид изглежда измамно реална. 

В тази картина бетонната стена на сцената бе осветена с два LED прожектора. Те осигуряват допълнителна доза от хладен промишлен стил благодарение на външния вид.

Стени в бетонен вид II

Тази стена също така излъчва в конкретен вид. Между другото, за да се постигне специален вид, прясно изгладената мазилка се обработва с фолио. Те са опънати и издърпани върху все още влажната мазилка. Това осигурява типичната гладкост и характерните линии на бетона след изсушаване. Макар тази обработка да отнема много време, убедителният резултат говори сам за себе си!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 48 = 52

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: