13 необичайни идеи, които правят градината перфектна

Ако имате градина, се забавлявайте. Но понякога не е толкова лесно да направите района около или зад къщата привлекателен. На практика трябва да бъде, но също така изглежда страхотно. Събрахме някои идеи за вас, които се справят много добре в повечето градини. Знаете някои от тях, може би сте вече мислили за другите и някои от вас може и да не са мислили за тях. Бъдете любопитни и изберете правилното предложение за вашата градина!

павилион

Какво ще кажете за беседка в градината? Такъв малък беседка може да се използва изключително разнообразно. Независимо дали е покрита зона за сядане, зона за почивка, работилница или дори стаи за гости, тази малка градинска навеса е изключително практична. Препоръчваме дървена версия, която идеално се слива с зелената градина. Оборудвани с удобни мебели, можете да си възвърнете силата и да се отпуснете в беседка след тежък ден. 

Открит кухня

При хубаво лятно време няма нищо по-добро от това да ядеш под откритото небе. Не забравяйте да готвите навън! Всеки може да настрои барбекю, говорим за истинска кухня на открито с работен плот, мивка и барбекю. Ако искате, можете да включите фурна за пица или втори хладилник. С голяма маса за хранене и много столове можете да приготвите празник под откритото небе, заобиколен от близките си.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

портик

Звучи старомоден, но прави в градината, но наистина нещо: портик. Такава разходка се създава, когато обграждате градинската пътека със скеле и след това растете там катерене и катерене растения. Ако искате, можете да оставите скелето да се развие напълно и да създадете сенчести разходки из градината. 

игрище

Дори най-малките членове на семейството трябва да се възползват от градината. С достатъчно пространство те могат да се движат и да се движат правилно, със съответстващ аксесоар, но радостта със сигурност ще стане още по-голяма. Дали батут, люлка или пясъчник - с такова голямо оборудване за детска площадка децата със сигурност ще направят големи очи. Ако имате достатъчно място, разбира се, можете да съчетаете няколко неща.

timberyard

Всеки, който има достатъчно късмет, за да притежава камина или да има огнище, може да използва градината, за да съхранява дърва за огрев. С малко изобретателност натрупаната дървесина може да бъде абсолютно привлекателна или да се съхранява в практични ниши. 

шезлонги

Изключително популярни и абсолютно необходими в градината са шезлонгите. Удобни и регулируеми на височина, можете да се насладите на слънцето и да си накарате на чист въздух. Помислете за изграждането на може би втори ъгъл за релаксация от основната тераса, в края на краищата голяма градина иска да бъде напълно използвана. 

алпинеум

Скалните градини изглеждат толкова страхотно, че може да си помислите, че ще бъде изключително трудно да се настроите. Но далеч от това, това е много по-лесно, отколкото си мислите. Ако не сте достатъчно сами, можете също да се свържете с нашите експерти. Рок градина излъчва много очарование и прави къщата и градината абсолютно уникални.

рафтове

Стелажи навън? Това може да звучи странно на пръв поглед, но ако мислите за това по този начин, може да бъде много удобно. Или да паркирате растенията върху него, да съхранявате дървесина, или да имате по-малки градински инструменти винаги под ръка - какво може да има рафтове вътре, но също така излиза навън!

амфитеатър

Добре, следващото предложение е наистина лудо, но както можете да видите от картинката, то всъщност е изпълнено. Собствениците на тази градина са изградили един вид амфитеатър. Не само, че изглежда фантастично, тя е идеална за обединяване на големи групи.

мост

Обичате романтиката и имате вода в градината? Тогава помислете за мост. С дърво и чуплив чугун можете да получите романтичен усет в градината за миг. Разбира се, можете също така да направите моста си по-прост, точно както е подходящ за вас и вашата градина. 

пергола

Подобно на вече възхищаваната пергола, пергола в градината прави много добра фигура. Дървената рамка е засадена най-вече с растения, но също така е възможно да се използват платнени панели. Под него се образува сенчесто място, идеално за пиене на кафе или четене на книга.

фонтан

Току-що при моста, ние накратко се докосвахме по темата, сега получаваме цялото си внимание: вода в градината! Без значение дали е поток, езеро или малък басейн - водата в градината прави реална разлика. Снабден с малък фонтан, звучи плискащи пръски, което има много успокояващ ефект.

камък Grill

Каменното барбекю е перфектният аксесоар в градината за тези, които харесват горещото и сърдечно. През пролетта и лятото нещо вероятно е изстреляно всеки ден, което идва от него е прекалено вкусно! Вземете заедно приятелите си и организирайте мазни парти за барбекю!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

83 − = 80

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: