7 необикновени гардероба с плъзгащи се врати

Как изглежда вашият мечтанен гардероб? Независимо дали е минималистичен модел в черно-бяло, с лъчиста цветна светлина или с рустик
Дървен модел - гардеробът с плъзгащи се врати не само удря
много място за съхранение и практични функции. Той е един по едно и също време
декоративен улов на очи, който обогатява спалнята или тоалетната.
Готови ли сте за ново вдъхновение? Ние ви донесохме 7 фантастични идеи,
те показват колко разнообразен може да бъде дизайнът!

1. Вграденият гардероб

Ако търсите гардероб, който е перфектно подравнен за вашата спалня, може би ще намерите правилния модел с монтиран гардероб. Защото това се адаптира индивидуално към пространствените условия и спестява много пространство - особено ако се вземе решение за вариант с плъзгащи се врати. Първият ни пример показва модерен дизайн с непрозрачни стъклени врати и черна рамка, които могат да се комбинират до почти всеки стил на обзавеждане.

2. Оригинални цветове и материали

Днес гардеробът не само изпълнява функционална цел, но е също толкова украсен, колкото скринът или светлините. Ако искате един много специален привличащ вниманието ви, можете да изберете комбинация от различни цветове и материали. В нашия пример се използва дърво, което придава на помещението топла и уютна атмосфера.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Модерен природен външен вид

Идеалният гардероб трябва разбира се да съответства на стила ви на интериорен дизайн. Ето защо е важно предварително да се обмисли дали ви харесва селски, минималистичен или класически. В този пример виждаме дървен гардероб, който идеално се вписва в обстановката, благодарение на естествения си вид.

4. Цветен сорт

С правилните цветове, гардеробата автоматично става привлекателен. И все пак не бива да смесвате безброй звуци един с друг. Като основен цвят, най-добре е да изберете класически цвят, като бял, който може да бъде украсен с индивидуални акценти.

5. Стилна елегантност

Този гардероб определено носи ново великолепие в спалнята. С ограничени нюанси на кафяви и лъскави плъзгащи акрилни врати, това е стилен улов на очи. С вдлъбнатите светлини в тавана, блестящият му вид е идеално организиран.

6. Повече място за дрехи, аксесоари & Co.

Гардеробът никога не може да бъде достатъчно голям. В края на краищата не искаме само да съхраняваме дрехи, обувки и аксесоари тук. Също така за спално бельо, хавлиени кърпи и други неща, шкафът се използва за съхранение Практични са гардероби с три плъзгащи врати, в които лесно можете да съхранявате всички важни неща.

7. Чисто и минималистично

Нашият последен пример в тази книга за идеи показва минималистичен вграден шкаф, който се превръща в най-важното заради неговата слаба естетика. Предимството: Може да се комбинира с всички цветове и шарки и автоматично се вписва във всякаква среда.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

4 + 5 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: