Идеалният дизайн на стената: С тези идеи вашата трапезария става уникална!

За да украсите своите четири стени, има безкрайни възможности: Можете да търсите красиви
Снимките или снимките решават на рафт с декоративни книги и декоративни фигури
прикрепете или окачете фантазия стенна лампа. Ако наистина е така
трябва да бъде оригинален, може да бъде със специални настилки от дърво,
Камъкът и много други материали и цветове са уникален улов на очи
произвеждат. Точно това, което търсите? Имаме 17 фантастични идеи за вас
донесе трапезарията!

1. микроцемент

Първият ни пример вече е стилен акцент. Стената в тази модерна трапезария е изработена от покрити микроцелетни панели, които могат да покриват почти всяка форма, създавайки хладен промишлен вид.

2. Без покритие

Умишленото пропускане на покритие със сигурност може да даде специален външен вид, стига да са построени стените от стоманобетон и леярски материал. Една от особеностите на това е, че можете да получите оригинални текстури като зърна, линии или релефи. Особено в комбинация с дървен под, както в нашия пример, създава чудесен контраст.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3та тухла

Червеникавите кафяви тухли са сред най-търсените стени, които са на разположение днес. Не само в прохладните тавани и индустриалните интериори изглеждат фантастични. Дори и класическият стил на обзавеждане му придава оригинално докосване.

4. гранитни плочи

Гранитът е известен със своята устойчивост и следователно се използва в кухненските работни повърхности. Но камъкът е идеален и за стени. В примера бяха използвани бели гранитни плочи, които дават специален шаблон, дължащ се на различни форми, височини и разстояния. Резултатът е каменна стена, която обогатява жилището и създава приятен контраст с вечно елегантния интериор.

5. Рустик усет

Естествените материали, като дърво и камък, придават на всяка стая уютна атмосфера. В тази жилищна площ рустиката каменна стена е допълнително украсена от затоплящата се камина. Пространство, което съчетава модерна елегантност и селски уют.

6. Естествен камък

В допълнение към декоративна каменна стена с гладка повърхност, можете също да изберете естествен камък, който има груба и неравна повърхност. Идеалният избор за тези, които предпочитат селски усет.

7. Мрамор

Докосване на лукса може да се постигне с облицовка от мраморна стена във вашия дом. Ако можете да си го позволите, имате избор между много цветове и текстури, които обграждат всяка стая със стилна елегантност.

8. дърво

Дървото превръща всяка стая в уютен дом! В нашия пример стената е снабдена с вертикални дървени летви, които създават усещането за по-голяма височина. Най-хубавото е, че дървените материали могат да бъдат комбинирани с голямо разнообразие от стилове на интериорен дизайн - независимо дали са сканди с пастел, класически в черно и бяло или еклектичен с много шарки и цветове.

9. Измамно реално!

Обичате вида на дървото, но искате алтернатива, за която е по-лесно да се грижите? За щастие днес има дори керамични плочки, които създават измамно реално дърво. Прекрасен вариант, който в същото време е по-евтин от оригинала.

10. Нов блясък

Класическата баня се намира в кухнята и трапезарията и създава прекрасни лъскави стени. Тя работи най-добре, ако изберете основен цвят, като бял или черен, и го допълнете с цветове на акцента.

11. Модел

В този пример виждаме, че можете също така да създавате оригинални шаблони с плочки. Тук бяха подредени тухли в различни цветове, така че да се създаде триъгълен модел. Прекрасен ефект!

12. Топ цветове

Всеки, който търси идея за елегантен и задържан дизайн на стената, може да избере матирани плочки в земни тонове. Особено в комбинация с класически, бели стени и дървен интериор, този вариант изглежда чудесно удобен.

13. Тапетите

Тапет в ярки цветове или с игриви шарки е особено подходящ за малки ниши или единична стена, която искате да украсите. В този пример червеният цвят съвпада перфектно с интериора, създавайки стилна обстановка.

14. Ясна радост

Нашият следващ пример показва, че стена с шарка може да създаде усещане за размер и яркост. Това се дължи на базовия цвят на бялото и на почти видимото налягане, което внася лекота и свежест в тази стая.

15. Снимки

Дори и класическият дизайн на стените може да бъде организиран с някои декоративни изображения. Тук отделението играе съществена роля: Комбинацията от много малки рамки на картини и голяма картина от другата стена дава на стаята много специален допир.

16. Цветният ефект

Можете да експериментирате с различни цветове. Докато те се вписват в останалата част от интериора, те могат само да обогатят стаята! Въпреки това, трябва да използвате само тъмни цветове, ако стаята ви позволява много естествена светлина - в противен случай тя бързо може да стане тъмна и неудобна.

17. Впечатляваща структура на мрежата

В последния си пример бихме искали да ви покажем изключителна идея за стените. В тази стая хоризонталните летви бяха навити заедно, простиращи се от стената до тавана. Дизайн, който изглежда отворен и модерен.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

97 − = 95

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: