5 свежи пролетни цвята

И чао, зима! Неприятният сезон със своята тъмнина и студ е толкова добър, колкото и зад нас, и отново е крайно време
малко цвят в играта или да донесе апартамента. Меките пастелни нюанси, които са с голямо търсене всяка пролет в началото на пролетта,
ние вече ви представихме тук. Днес е нещо
по-ярки и по-силни: издърпайте с тези пет свежи пролетни цвята
незабавно добро настроение във вашия дом.

1. тюркоазено синьо

Тюркоазата ни напомня за последната лятна ваканция и ни позволява да мечтаем за следващата. Съответно, цветът се възприема като освобождаващ, успокояващ и успокояващ и, според експертите, стимулира въображението и спонтанността. Перфектният цвят за ново начало! Нашите експерти от TapetenStudio.de имат този освежаващ нюанс върху нетъканите тапети Езерото Пенина поетапно. Между другото: Дизайнът на стената в тюркоаз е особено подходящ за банята или за обучението.

2. слънце жълто

Вероятно няма друг цвят, който инстинктивно свързваме с веселие, добро настроение и лятно настроение като силно слънце жълто. Това парче мебели Спортен стол SALZIG в добро настроение жълтото носи не само средата на излъчване, но и нас и нашите гости. Жълтото създава слънчева атмосфера, наслаждавайки ни, когато сме уморени или тъжни, прави по-малките помещения да изглеждат по-големи и да имат стимулиращ и ободряващ ефект. В допълнение, жълтото се казва, че има положителен ефект върху паметта и концентрацията и увеличава вземането на решения.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. оранжево

Точно като жълто, силен оранжев тон създава весела атмосфера и излъчва топлина и уют. Оранжевото стимулира не само нашето желание за живот, но и апетит. Тя насърчава импулсивността, както и комуникацията и състраданието и се предполага, че ще помогне срещу депресията, летаргията и меланхолията. Перфектният цвят за тези, които страдат от умора от пролетта или които се нуждаят от малко вдъхновение след дългата зима, за да получат инерция. С парче мебели в ярко оранжево като този впечатляващ скрин античен & Арт Нермесан можете да зададете чудесно цветни акценти - а не само през пролетта.

4. Розово

Пинк се счита за типичен цвят на жените и момичетата, но може, правилно използван и добре дозиран, доста супер модерен, хладен и стилен ефект. Въпреки че е много интензивен и ярък цвят, Pink има успокояващ и успокояващ ефект върху нас, плаши и насърчава симпатия и обич. на Номер Осем Странична маса от четирите страни е определено супер хладен око-catcher, който причинява furore във всеки дом и веднага бие дори най-малкото намек за лошо настроение.

5. Варовик

Типичен пролетен цвят, който веднага обогатява всяка стая със свеж вид и го прави годен за топъл сезон, е варо-зелен. Този оживен, весел тон със сигурност не трябва да липсва в нашите таблици за умножение на свежите цветове на пролетта. Изглежда енергичен, вдъхновяващ и свеж като младите листа издънки през пролетта и сигнализира в четирите ни стени точно събуждането от хибернация, която толкова силно се нуждаем сега. Какво ще кажете например за веселите топчета на топката Koziol?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 64 = 69

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: