Как да настроя най-добре малка стая?

Дневната е най-важното място в нашия дом. Тук искаме да прекараме уютни вечери с нашите приятели или да се насладите на времето си на дъждовните неделя. Ако имате малка дневна, вече не е нужно да правите комфорт. Ето няколко страхотни съвета и идеи за проектиране, обобщени, за да ви помогне да използвате вашето място като възможно най-полезно.

Малък, но добре

Тази снимка показва малка всекидневна, която въпреки малкия си размер е уютна и привлекателна. Светлите стени правят малката стая да изглежда по-голяма и е идеална за обзавеждане. Под многофункционалната странична маса и в бюфета има достатъчно място за съхранение на всичко, което не е задължително да се намира наоколо: театрални свещи, списания, DVD и други подобни малки части. Ако се очаква от гостите, страничната маса може да се превърне в седалка.

Уютни заседателни зони

Това, което липсва в хола в никакъв случай не е уютно заседание. За всеки, който няма място за диван, удобните фотьойли на нашия специалист "Политура" ще бъдат просто нещо. Полските фотьойли от 60-те години на миналия век бяха обновени и покрити с нови висококачествени тъкани. Те се предлагат в няколко цвята и дори могат да бъдат персонализирани при поискване. Независимо дали стои сам или в комбинация с цветово съгласуван диван - фотьойлите Politura са чудесно око и се побират във всяка малка всекидневна

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Цветни акценти за правилното настроение

Цветните акценти в топлите цветове правят малък хол наистина уютен. Тъй като нежните цветове по стените трябва да бъдат избегнати, това е чудесна възможност да включите любимия си цвят в дизайна. В малките стаи процентът светлинни цветове трябва да преобладава, за да не изглежда твърде тънък и странен. Който е избрал мебелите си в по-тъмни цветове, трябва да направи стените в светъл цвят.

Свеж вятър чрез нови текстили

Текстил като възглавници, завеси и одеала може да има голям ефект в малка всекидневна. Тук виждаме колоритен, свеж вариант, в който цветята на възглавниците се повдигат в завесата. Така че общата картина изглежда хармонична и хармонична. Малкият кът за сядане е закръглена от подложка, върху която може спонтанно да се посети уютно.

Да живееш под покрива

Ако сте ограничени в творчеството си поради наклонен покрив, можете да се възползвате максимално от вашето пространство с тази идея за интериорен дизайн. Жилищната площ току-що е спусната на един етаж и предлага достатъчно място за приятели и семейство. Така че можете да се наведете срещу наклонената стена, без да губите много място.

Складово пространство за ясна линия

Колкото по-малка стая е, толкова по-скоро тя изглежда неравен, когато има твърде много неща, разположени наоколо. За да постигнем ясна линия, имаме нужда от много място за съхранение. Рафтовете над телевизора, красивият телевизионен салон и съвпадащата витрина правят приятна атмосфера и предлагат достатъчно място. Книгите и аксесоарите за дома изглеждат много декоративни на рафтовете, докато нежелани елементи като кабели изчезват зад телевизионната банка.

Рафт с разликата

Тази специална библиотека е поставена над ъгъла и предлага, дори в малка всекидневна, достатъчно място за съхранение на всяка книга. За да се успокои изграждането на книгите, книгите могат да бъдат подредени според цветовете и размерите. Например рафтът може да се използва като преход между дневна и трапезария. С декоративни елементи като малки фигури, рамки за картини или стайни растения структурата може да се разхлаби.

Живата стена - чудото за съхранение

Живите стени за съжаление имат лоша репутация. Представяме си повечето от гадните чудовища, които са били с нашите баби и дядовци в хола от самото начало на времето. Но стена единица, изработени от бяло или светло дърво изглежда наистина страхотно, може да бъде направено във всякакъв размер и се вписва в малка всекидневна. В допълнение към телевизора и красивите сувенирни снимки, видимата находка в горната част, която ни пуска в долната част на всичко, изчезва, което ни безпокои в малката ни всекидневна.

Ница аксесоари за дома

Красивите домашни аксесоари не трябва да липсват в малка всекидневна. Хвърли възглавници и съвпадение на одеялото, изработено от мек материал, което прави дивана по-спокоен. Благородни фенери на масичката за кафе предлагат уютна светлина и могат да бъдат осветени вечер вместо осветлението на тавана. Голяма идея за малка всекидневна е уютното табуретка, което може да се използва като масичка за кафе с помощта на красива таблетка. Ако гостите са поканени, това може просто да бъде поставено декоративно в кухнята или на масата за хранене. При закупуване на табуретка е полезно, ако пространството за съхранение все още е скрито в мебелите.

Фотографската стена дава личност

Красотата на нашия дом е, че как могат да се организират, както ни харесва. Както всички знаем, можем да спорим за вкуса, но снимките и снимките на нашите близки не трябва да липсват в малка всекидневна. Те ни напомнят за красивите дни и дават на нашата империя лично докосване. Фотографската стена може да бъде проектирана според вкуса си и да остави творчеството си свободно. Красиви, евтини рамки за картини могат да се намерят във всеки популярен декоративен магазин.

Стенна декорация в 3D

Тази красива украса се вписва в малките стени. Това е алтернатива на снимките или рисунката и може лесно да бъде направена сама. Разбира се, можете да изберете цвят или друга форма, която ви харесва по-добре. Разбира се, цветът трябва да съответства на интериора, така че вашият малък хол може да се превърне в хармоничен оазис на благосъстоянието.

Образен тапет като акцент

Тапетът за модели също може да бъде чудесен акцент в малка всекидневна. Тук обаче се прилага мотото по-малко е повече. Това означава, че тапетът трябва да бъде прикрепен само към стена. Тъй като телевизорът е най-противоположен на дивана или фотьойла, препоръчваме да поставите тапета за модел зад седалката. Така че ще бъдете по-малко разсеяни, докато гледате телевизия, а тапетът може да изглежда по-добре. При закупуване на тапет модел, така наречените разбирателство да бъде забелязано. Повторението на тапета се отнася до повтарящия се модел на тапет. Обърнете внимание в железопътния магазин или в онлайн магазина, че сте достатъчно тапети за тапети за вашата височина на стената. Това ще гарантира, че шаблоните на адхезивната лента се вписват перфектно и имате достатъчно материал, за да завършите проекта си.

Необичайна декорация на стена

Този луд часовник е много специална декорация на стена. За всеки, който винаги иска да държи под око времето, има смисъл да се използва часовник като декорация на стена. Всеки, който не може или не иска да си позволи скъп дизайнерски часовник, може да бъде сигурен: Стенните часовници вече се предлагат в широка гама от ценови диапазони, дизайни и цветове. Също така хубаво са старите часовници на станцията имитира да купуват в много декоративни магазини. Тези, които търсят други фантазия деко елементи със сигурност ще намерят това, което търсят в този Ideabook.

Как почвата разширява помещението

Макар че първият поглед в тази снимка попада върху красивата деветнадесета произведения на изкуството, бих искал също така да изтъкна значението на почвата. Удължените подови дъски разтягат стаята и я правят по-голяма. Ако искате да поставите паркет или ламинат в малката ви хол, трябва да планирате ставите по дължина спрямо честотата на светлината. Така ще получите желания ефект от увеличението на стаята.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

80 + = 88

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: