7 извънредни идеи за шелф, които ще ви вдъхновяват

В малките апартаменти пространството за съхранение е особено ценно и сте доволни от всякакви умни идеи, които ви помагат с още повече неща
стилен и чист за настаняване. Разглеждаме нашите експерти
Погледна наоколо и ви донесе седем извънредни проекта, които да ви помогнат
да бъдат вдъхновени да държат очите си обелени за такива решения
Може би не веднага идва на ум на пръв поглед.

1. Под одеялото

Рафтовете не е задължително да се инсталират на нивото на очите или на място. Тук една ниша е вкарана в долния окачен таван, който сега предлага перфектното място за съхранение на всякакви неща, които не е нужно да имате постоянно на ръка - и без да отделяте ценно място.

2. По стълбите

Стълбите имат достатъчно място за съхранение, независимо дали под или по стъпала или - както се вижда тук - по стълбището. Тази комбинация от стълбище и лавици пестят пространство и представляват функционално, както и визуално вълнуващо решение за жизнено пространство.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. винарска изба люк

Тайната капандурата в тази всекидневна крие специален съкровище се стига по вита стълба метене под капака на винарска изба спирала, където изисканите вина са напълно запазени.

4. Под дивана

Също така много креативна идея за пространство за съхранение: В тази всекидневна рафтът просто се премества под дивана. Наистина умно да използваш иначе изгубеното място под седалката за нещо толкова практично.

5. Под наклона на покрива

Наклонените тавани могат да направят един отчаян, ако просто няма мебел, който наистина иска да се побере отдолу. Решението: Реализирани рафтове, които се адаптират към наклона и по този начин се възползват максимално от съществуващото пространство.

6. Като чекмедже

Тази практическа идея за кухнята не е толкова рафт, колкото е издърпването на плота, където можете да отрежете зеленчуци, да размажете хляб или да сложите нещо надолу.

7. На леглото

Този рафт е чудесна идея за детската стая. Тук имаше практична лавица, прикрепена към леглото. Така че малките винаги са преди да заспиват и след като събудят любимите си книги и пълнени животни на ръка.

Нуждаете се от повече вдъхновение? По-сложни идеи за рафтове можете да намерите в тази статия.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

7 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: