Така че ще се отървете от цветната миризма в апартамента

Няма значение дали се движите или по време на обновяване: прясно боядисаните стени ви правят щастливи. Те блестят в най-чистото бяло или в
абсолютен любим цвят и може да направи една стая в едно щракване цяло
даде друг характер. Но за съжаление носи свежа боя по стените
не само положителни емоции. По-малко по-приятно е това
характерна миризма, която обикновено не идва от прясно рисуваните дни
Даване на място за евакуация и нашата дихателна система до много неудобно и
вредни за здравето.

Така, след боядисването, неизбежно възниква въпросът как
получавате мирис на цвят от стаята - толкова бързо и така нататък
ефективно е възможно. Най-важната мярка: свеж въздух! Така да сълзите
не забравяйте да отворите всички прозорци и врати и да проветрете целия апартамент така
добре и възможно най-дълго. В допълнение, има и в търговията
много повече или по-малко полезни средства за защита и миризма неутрализатори
Въпреки това, в по-голямата си част не се разбираме без химия и доста често доста
са надценени. Днес, като алтернатива, представяме ви шест добре изпитани
Начало лекарство, здравето напълно безвредни и освен това абсолютно
са достъпни и в борбата срещу досадния мирис на цвета
изпълняват изненадващо добре.

И друг съвет предварително: Изглежда най-добре
Купувайте, за да вземете без мирис органични или естествени бои, които не съдържат емисии
и произведени чрез биологични средства и много по-нежни
Дихателната система и околната среда.

1. С лук срещу цвят

Звучи странно отначало, но всъщност помага: Ако искате да освободите апартамента си от досадния цвят миризма, лукът може да ви помогне с това. За да направите това, нарязайте един или повече малки лука на сравнително малки парченца, поставете ги в купа с вода и ги поставете в центъра на стаята. След няколко часа може да е изчезнала миризмата на цвят в стаята. Единственият недостатък на тази процедура: самата лука не е точно без мирис. За да се отървем от издишванията си, обикновено е достатъчно тук - за разлика от проникващото изтощение на цвета - да проветрявате за кратко.

2. Силата на въглищата

Дори простият въглен е чудесно, за да се отървете от миризмата на цвят във вашия дом. За това раздробявате въглищата на малки парченца, поставете ги внимателно върху влажна парче кухненска хартия и ги поставете заедно в кофа. Сложете го в прясно боядисаната стая и го оставете там за една нощ. И ще видите: На следващата сутрин досадната цветна миризма е нещо от миналото. Колко въглерод ви трябва, зависи от размера на стаята. И внимавайте да не сте твърде близо до прясно боядисаните стени с въглищата. В противен случай можете отново да започнете отново.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Солта като неутрализатор

Чудите се как да извадите миризмата на цвят от стаята, без да отделяте твърде много усилия? Най-доброто от наличните средства в домакинството? След това препоръчваме солта като доказан съучастник в борбата срещу нежеланите изпускания. Просто поставете няколко големи купи сол за готвене в стаята след боядисване. Това свързва миризмата и я неутрализира. Между другото, вие със сигурност трябва да изхвърлите солта след това и да не я използвате във вашето домакинство.

4. Кафе за свежест

Кафето на прах, което неутрализира и елиминира аромата на цвета, е също толкова ефективно, колкото и солта. Въпреки това, не в сухо състояние. Така че първо трябва да направите кафе. За средно голяма стая трябва да разчитате на обем за варене от около десет чаши, а не само да запишете кафе на прах. В този случай повече помага много повече. След подготовката оставете праха във филтъра да се охлади и след това го поставете в прясно боядисаната стая. След няколко часа цветната миризма трябва да е намаляла значително.

5. Wunderwaffe сода за хляб

Сокът за хляб е истинско оръжие за чудене, което не само ни извлича полза от печенето, но и някои изненадващи трикове в магазина за почистване и почистване. А въпросът как да се отървем от миризмата на цвят може да се отговори с помощта на този магически агент. За да се справите с досадната цветна миризма, смесвате една супена лъжица сода с десет пъти по-голямо количество вода. Задавате тази смес за една нощ в съответната стая - и можете да очаквате на следващата сутрин на чист въздух без никакъв досаден цветен мирис.

6. Ароматизирани свещи и тамянни пръчици

За да посрещне мириса на цвета в апартамента с ароматизирани свещи и тамянни пръчки, е добре изпробвана класика. Независимо дали са цитрусови, свежи, цветни или земни билки: Такива аромати покриват цветната миризма в един миг. Трябва обаче да сте наясно, че тези средства имат, разбира се, много силен мирис, а също и миризмата на цвят, само да се наслагват, но да не се неутрализират. Следователно, този метод трябва да се използва само в комбинация с достатъчно чист въздух и при никакви обстоятелства в помещения, в които спите.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

70 + = 79

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: