8 хладни басейна за всяка градина и всеки бюджет

Мечтата да имате собствен басейн - кой не мечтае за това? Ако сте решили да го превърнете в реалност, вие сте
точно тук, защото имаме цветен букет от вдъхновение за басейн
да се съберат - от луксозни варианти за безкрайност до малки,
по-евтини алтернативи, които наистина се превеждат във всяка градина
тръгне. Забавлявайте се!

1. Дърво басейн

Ако не искате да прекарате късмета си в собствената си градина и все още се радвате на шикозен, дълготраен и освежаващ плувен басейн, тогава сте на точното място с такъв дървен вариант. Басейнът от висококачествено борово дърво се доставя като завършен комплект и може лесно да се сглоби от себе си.

2. С ефект на преливане

Продължава с истински басейн за сънища с ефект на преливане. Такива безкрайни басейни, които сякаш се сливат с околната среда, в момента са най-горещата тенденция, когато става дума за луксозни басейни. Усещането за гледане над морето, планините или покривите на града от невидимия край на басейна е неописуемо - и истински хит за вашата собствена градина.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Покрит

В тази страна собствениците на градини често решават срещу плувен басейн, защото германското време прекалено често не играе и скъпото удоволствие от плуването е ограничено до няколко дни в годината. Нашият съвет: С правилния балдахин можете да удължите сезона за къпане и да използвате басейна си при всякакви метеорологични условия.

4. Разбира се,

Друга тенденция в басейна, която отнема все повече градини и сърца от буря, са природните басейни, които напълно се отпускат с хлор и други химикали и вместо това разчитат на естествена атмосфера и чисто биологично пречистване на водата. Такъв басейн се състои от зона за къпане и обработка. В последните растения допринасят с тяхното поглъщане на хранителни вещества чрез корена и отделянето на кислород за пречистване на водата. Резултатът: кристално чиста вода целогодишно - всичко това без химикали.

5. С противопоточна система

Не всеки има място в своя имот за просторен басейн, където можете да правите спортове и понякога дори активно да издърпате няколко платна. Решението е плуващи канали и малки басейни, в които е инсталирана противодействаща система. Така че няма ограничения за много голямо удоволствие от плуването дори в най-малкото пространство.

6. джакузи

Подходящи за малки градини или тераси са горещите вани като алтернатива на плувния басейн. Те заемат малко място, са създадени за нула време и предлагат изобилие от лукс и усещане за спа за тези, които просто искат да се отпуснат във водата.

7. мобилен

Този мобилен плувен басейн също дава точки с ненадмината си предимства: може да бъде създаден за нула време, да се вписва във всеки бюджет и всяка градина и може да бъде гъвкаво инсталиран и демонтиран по желание. Мечтата да имате собствен басейн може да се осъществи толкова просто и безпроблемно!

8. малък басейн

Затваряме този Ideabook с друга идея за басейн за тези, които имат ограничено пространство и неограничен бюджет. Подобен поток не е нито скъп за закупуване, нито за поддръжка, може да се използва и за най-малките имоти и благодарение на най-съвременните технологии може да се използва целогодишно. Какво повече бихте искали?

На нашите homify-Pooleperten ще намерите още по-добри предложения по този въпрос.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 15 = 25

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: