Модерни градински порти

Ние сме в средата на пролетта и онези, които имат градина, са вече оживени и го подхранват. Но преди да влезете в този зелен оазис, няма по пътя зад градинска порта. Това или поема задачата за ограничаване или предлага, в зависимост от модела, определена конфиденциалност. Вече формата на избраната градинска врата разкрива кой стил се крие зад границата. Днес ще ви покажем пет модерни модела, които в идеалния случай подчертават стила на имота. 

Минималистична градинска порта

Нека да започнем с минималистичен модел, който идеално допълва ясната архитектура във фонов режим. Производителят Triumph-Zaunsysteme използва тук пълни стоманени профили, които са заварени вертикално. По отношение на цвета, дизайна е гъвкав. Портата се отваря автоматично, осигурявайки удобен достъп до къщата с кола. 

Градинска порта за любителите на животните

Особено атрактивни възможности за проектиране, които имаме в този вариант, който става ясно, че можете да комбинирате свободното си предпочитания в огради. на Студио от неръждаема стомана Crouse построи тази игрива входна врата, която веднага подсказва, че любител на котки най-вероятно ще я намери зад себе си. Както името на компанията вече разкрива, градинските врати са изработени от здрава неръждаема стомана. Портата на градината е облицована с плътен плет, който действа като естествена бариера и уединение. 

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Съвременна естественост

Тези, които особено се насладите просто харесва и иска да запази личния си живот, за подходяща рамка портата това. Тя е изработена от дървена рамка и е снабдена с пълнеж от MDF Accoya. Фитингите са поцинковани на горещо и са закрепени с винтове от неръждаема стомана. При моделите човек не е обвързан с някаква специална мярка, тъй като те са направени допълнително. 

Флорален модел

Модерният стил не изключва автоматично моделите, както се вижда много добре в този пример. От рамката от неръждаема стомана тук се формира флорален декор, който ограничава входа на зелената градина. За да се постигне творческо разхлабване, тук бяха използвани два различни материала, така че вратата от неръждаема стомана да се вмъкне в каменна стена. Това има предимството, че е по-рентабилно. 

Берлинска ограда

Тази ограда е кръстена Берлинска ограда, тъй като той се купува предимно от клиентите на Берлин. Дизайнът впечатлява със своите прости и чисти линии. Кой иска да има, но малко го модифицира, които могат да си поръчат различен модел, както и други полезни съвети, които са на разположение в различни варианти. Системата за ограда от неръждаема стомана е произведена в тясно сътрудничество с производител от Полша. Системата е изкована и поцинкована. По желание повърхността може да бъде покрита с прах и след това боядисана със стандартен RAL цвят. Специалната характеристика на продуктите е двойното галванизиране. Това означава, че те са били поцинковани както отвън, така и отвътре, така че може да се гарантира устойчивост над средното.  

Подходящи за градински порти, ние ви показваме повече идеи за идеи за градинска ограда.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 6

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: