6 идеи, които разкрасяват вашата градина

Пролетта е в разгара си и това не означава нищо повече от излизане в градината! Ако обаче според Вас все още съществува
Със сигурност нещо липсва на 100% външно щастие, може би днес може би
помогне. Събрахме шест идеи от нашите експерти, с които
оформяйте и подобрявайте градината си и я ползвайте много повече
може.

Разнообразно засаждане

За да засадите градина, така че да изглежда добре през цялата година и идеално съвпада с вашите лични идеи, не е толкова лесно. Нашите експерти от Офис Кристиан Майер ни покажете как работи. Вие сте проектирали тази идилична градина в провинцията Uckermark с насаждения, които се различават по цвят и характер и така довеждат градината до реалния живот. Лук растения като лалета и нарциси показват това вече през пролетта. Различните дървесни растения, като например типово дърво и облаче от бербери, от друга страна, ще направят акценти с дългосрочен ефект.

Glaspavillon

на Pavillon360 от Стъклено стъкло е уникален акцент за всяка градина. Тя служи като изгодно място и опит пространство, а също така привлича вниманието на всеки с нейния стилен дизайн. И това е по-гъвкаво, отколкото е било предназначено: намаляването на външния вид на павилиона в елегантната му елегантност означава, че неговите варианти за дизайн са индивидуални. Различните подови и таванни елементи, както и селекцията от изключителни варианти на интериорен дизайн, като окачена дизайнерска камина или прибиращ се вграден хладилник, не оставят нищо желано.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

беседка

Ние се придържаме към концепцията за градината павилион, но стават малко по-класически. на WOGA белведер класически С романтичния си, идиличен дизайн е място, където можете да се отпуснете и да се отпуснете. Това е черешката на тортата на перфектната градина и прави всеки открит район живописен оазис на благосъстоянието.

Фън Шуй

Как да проектирате градината си според доктрината Фън Шуй, ние вече ви обяснихме тук. Нашите експерти от Интериорен дизайн + дизайн са създали тази градина на едноетажна къща в Ottobrunn в хармоничен стил на Фън Шуй с воден басейн, създавайки успокояващо, шикозно и привлекателно открито пространство за своите клиенти.

билка спирала

Билкова спирала е чудесен начин да разкрасите градината и дори да се възползвате от нея. Това е триизмерно легло, в което могат да се отглеждат различни кулинарни билки. Поради дизайна на спиралата е възможно да се изпълнят индивидуалните изисквания за местоположение на растенията от различни климатични зони в най-малкото възможно пространство. Тази шикозна билкова спирала от естествен камък е направена от Space Künstler.in проектирана.

акцентиращо осветление

Искате ли да създавате специални градински акценти в градината си, а в същото време - например за следващото парти в градината - да създавате допълнителни места за сядане? След това ви препоръчваме Lichtkugel банка от Kielnhofer, който със своята проста конструкция от три различни цветни топчета светлина и две дървени дъски изглежда супер стилен и е гарантирана, че ще се превърне в абсолютна светлина в градината и във вашата партия.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

30 − 24 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: