Необичайни живи идеи

Когато става дума за обзавеждане, ние винаги сме в търсене на начини да поставим нашия дом в светлината на прожекторите, като му придават стил и характер
да го заемат и да я различават от другите. В края на краищата никой не иска в едно
Живейте къща, която е точно толкова украсена и украсена като съседката. следователно
Днес ви донесохме някои наистина необичайни живи идеи, които можете
почти никога повече не вижда нищо.

Стълбите ахей!

Стълбището е не само удобен начин да ни преместите от един етаж в друг, но и може да бъде истинско произведение на изкуството, което привлича вниманието на всеки със стил и иновативен дизайн. Като този, проектиран като жълт лодка. В допълнение, палците и спасителните жилетки се използват за създаване на смешни акценти. Една оригинална идея, която се гарантира, че няма да се намери в друга къща.

водопад

В банята рядко виждате фантазия отпечатъци и шарки - и със сигурност не и в душ. Едва ли има по-добро място за такъв водопад на стената. На този фон, в понеделник сутринта в шест часа, ще се чувствате спокойни и освежени, сякаш се къпехте в тропическо водно тяло.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

банково дело

Страничната маса девет градуса изглежда да превърне законите на физиката с главата надолу и привлича вниманието с космите си оптика на всички очи. В края на краищата, всички, е крайно време да танцуваме малко.

От контейнера до шкафа

Зад този хладен домашен аксесоар се крие една вълнуваща история за въртележката. Престижната преса избяга, тежко наранена и надраскана, старата стоманена кутия има втори шанс за нов живот на продукта като шкаф, което осигурява ред и място за съхранение в бедрените плоскости. Няма значение дали съхранявате козметика, бижута, компактдискове или домашния бар тук, то ще бъде напълно отхвърлено от личния ви вкус. Така или иначе е така Kesseltänk с пълното внимание със сигурност.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 35 = 43

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: