Открий разликите

Съвършената зона за разхлаждане, разбира се, не е просто добра музика и студени напитки, но, разбира се, едно нещо, в частност: правилното мебелно обзавеждане. Независимо дали става въпрос за хамак или за пълна зона за слънчеви бани - това, което има значение, е атмосферата. И това може да се създаде визуално, особено от ниско разположени дивани, плоски легла и кубообразни тапицирани маси. В този смисъл: Опитайте с уют!  

Детски хамак

В допълнение към леглото и пистата Carrera, хамакът вероятно е на върха на най-малките (и големи) възрастни Искате да имате-Списък. Особено, ако можете дори да лежите върху него за двама! Разбира се, тази със завесите и тънката подложка на матрака категорично принадлежи към категорията Хамкок Делукс - което не я прави по-малко привлекателна!

гледка към океана

Този лъскав пейзаж в кубчета изглежда абсолютно страхотно! Голям, удобен и благодарение на тюркоазния цвят на тенденцията, истински очен улов с усещане за почивка. Интериорният дизайнер Uwe Kretschmer знае как да настрои специални акценти с аксесоари: например, като декорира възглавници или карета в различен сянка на дивана. Добре, едно недостатък Има и: На тази морава, приятелите искат да се разхладят тук само сега!

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Многофункционални зарове

Ако не разполагате с достатъчно свободно пространство, възможна е зона за охлаждане дори и в малък мащаб - стига зоната за сядане да е пухкава, разбира се! Заровете са толкова практични, защото можете да ги преобразувате според вашите нужди: Ако имате повече посетители, можете да ги използвате като стол, сте сами, можете да сложите краката си нагоре, а за чипове или чаени тави те са идеалното подаване!

Фина настройка

Разбира се, десните възглавници също са част от перфектната зона за почистване. Най-доброто в различни размери, форми и цветове! Доставя не само Pepp, но и решителната щипка уют в хола.

Вътре навън

Плоските дивани или дълбоките легла са характерни за обзавеждането на помещението за почистване. Но и правилната среда е важна: прозорците от пода до тавана или плъзгащите се врати са елементи, които не само правят помещението по-отворено, но и много по-удобно - особено когато има плавен преход между вътре и вън!

Закуска в леглото

Легло или диван? Защо не и двете? И за особено мързеливите неделя, можете дори да превърнете нощницата в маса за хранене!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 9 = 14

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: