5 спални тенденции, които не бива да пропускате

Бихте ли искали да преработите спалнята си или ще възстановите напълно спалнята? Тогава не бива да пропускате тези вдъхновения. Тъй като последните тенденции в спалнята обещават необичайно усещане за дома, изпълнено с естественост, лекота и много стил.

Следните тенденции ви показват кои материали не можете да избягвате в модерна спалня и кои комбинации са идеални за уютна зона за спане.

1. Разбира се, комбинирайте

Избягвайки лакираните мебели, това би било трудно, защото изглеждат просто стилни. Използвани в излишък, те също могат да направят стая да изглежда студена и стерилна бързо. Решението и по този начин и първата ни любима тенденция към спалнята: да комбинираме лакирани мебели с дървени мебели. В съответствие с това, можете да изберете топли цветове като листа зелено или мед и имате спалня, която е трудно да се победи за комфорт и стил. 

В примера на Livarea Тази идея беше реализирана в минималистичен стил. Простото дървено легло е с тапицирана табла и е придружено от еднакво минималистичен нощен шкаф. Мед носи елегантен докосване в стаята под формата на лампа и като украса. Фотографският тапет в смели нюанси на зелено осигурява допълнителен допир на природата. Цялата цветова палитра се основава на естествени тонове, създавайки приятна и спокойна атмосфера - идеална за спокоен сън!

2. Модерна лекота

Прави линии винаги правят прилично впечатление. Изчезнали са дните, когато поставяте акцент върху помпозната и може би дори странна табла. Предпочитаме да преоткрием красотата на простотата и да направим спалнята си в достойни цветове и да разчитаме на ясни мебели, които не само изглеждат добре, но и функционални. Тази простота се допълва от естествени материали като бельо и дърво, които дават на спалнята определена лекота. Идеален за тези, които харесват скандинавския стил.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Минималистичен уют

Този минимализъм е нищо друго освен скучно, доказва този пример за обзавеждане Livarea. С умелото използване на лични предмети, бялото пространство изглежда изненадващо удобно. Това се дължи и на различните цветови градуси от черно до бяло. И дори в минималистична спалня, не е нужно да правите без функционални мебели - това зависи само от правилния дизайн! Например, тази нощна маса се смесва хармонично и почти незабележимо във вътрешността, но все пак предлага достатъчно място за съхранение с голямо чекмедже. Умен минимализъм, който също е удобен? Ако това не е хубава домашна идея за всички любители на поръчките!

4. Цветен дизайн

Никога не е погрешно да донесете малко повече жизненост в интериора си с пръски от цвят. Какво ще кажете за лятото със свеж тюркоазен тон? Цветът не само ни напомня за басейни, които автоматично се свързваме с почивка и релаксация, но има и интересен ефект. Тъй като тюркоазът е известен като хладен цвят, но носи чувство на откритост и свобода и носи със себе си интересна лична връзка.

5. Гардероби със стъклени врати

Всеки, който е достатъчно щастлив, за да може да настани стая за дресировка в спалнята си, трябва да разгледа по-отблизо тази тенденция: гардероби със стъклени врати вече са на мода! Не само това изглежда изключително елегантно, но и предпазва дрехите от замърсяване. По този начин предимствата на затворения гардероб с естетическите изисквания на гардеробната са стилно комбинирани. 

Още по-модерни и най-вече уникални дизайнерски мебели могат да бъдат намерени в Livarea.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

81 + = 87

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: