11 идеи за идеално обзавеждане за перфектната дневна

Дневната обикновено е пространството, в което прекарваме най-много време и най-често посещаваме. съответно
Е, не само, че трябва да се чувстваме в него, но разбира се и наши
Гости. Ще ви покажем единадесет идеи днес, които ще направят още по-добре хола ви
по-домашно и приветливо. Да вървим!

1. камина

Камината добавя стойност за всекидневната в един миг, защото е за удобство и благополучие, за малко лукс и много топлина. И той говори на няколко сетива, което го прави абсолютният най-необходим в жилищната зона.

2. Съвпадение на тапети

С бели стени не грешате, но вие също се отнемате от възможността да подчертаете хармонично индивидуалния стил на хола и да поставите на сцената. Достата тапет образуват красива, хармонична рамка, която напълно допълва цялостното впечатление.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Акценти от тъмно дърво

Независимо дали сте на стената, на пода, под формата на мебели или аксесоари: Тъмната дървесина винаги изглежда елегантна. Не трябва обаче да се преувеличава - особено в малките стаи - да се предотврати прекалено тъмно, преобладаващо въздействие.

4. каменна стена

Природните каменни стени в момента са абсолютният бестселър и вероятно ще останат там от доста време. Така че си струва да помислите как да обличате стена в дневната с камък и да й придадете елегантен, но елегантен допир. Послепис Ако процедурата не е толкова радикална, колкото да правиш тапети или панели в измамно естествения камък.

5. стайни растения

С вътрешните растения всеки хол изглежда много по-комфортен, оживен и привлекателен. За най-добри резултати е най-добре да комбинирате растения с различни размери, видове и вид.

6. щори тон върху тон

Кой има големи прозорци в хола, може да има късмет. Това обаче често е нежелателно прозрение или интериорът трябва да бъде защитен от прекалено много слънчева светлина. След това трябва да поставите на щорите в тона на боя на стената, за да направите ефекта на помещението възможно най-хармонично.

7. XXL диван

Диванът е може би най-важното обзавеждане в хола. Тук, след дълга работа, ние най-накрая се изправяме на крака, наслаждаваме на дъждовните неделни следобеди, срещаме приятели и семейство и прекарваме някои отпускащи часове. Колкото по-голям е диванът, толкова по-добре. Внимание е необходимо само ако помещението е доста малко. След това го претоварвате с диван XL, за съжаление само.

8. Декларация Piece

Отличаващо се докосване получава дневната с хладно изявление, което привлича вниманието на всички. Това може да бъде цветно оформения диван, дива тапет, изобилие от изкуство на стената или свеж килим. Няма ограничения във въображението и е позволено да хареса това, което ви харесва.

9. плъзгащи

Плъзгащите се врати са чудесна идея, ако искате да разделите голяма стая или по-малки апартаменти, за да постигнете просторна атмосфера в таванското помещение. Ако не е ограничено осветлението, се препоръчват стъклени врати.

10. Елегантни полилеи

Полилеите дават на всеки хол елегантно, луксозно докосване. Между другото, това невинаги трябва да бъде типичните очарователни антики. Днес има много по-прости варианти, които перфектно се вписват в модерните апартаменти.

11. Лична бележка

Най-важното нещо по пътя към най-добрия уютен хол е личното докосване, което можете да включите с лични предмети и декорация. От снимките за самозащита до музикални инструменти като декорация на спортно оборудване, които са интегрирани в интериорния дизайн, всичко е възможно, което подчертава вашата индивидуалност.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 4 = 6

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: