Кухня с остров: 10 фантастични идеи!

Внимавайте за случайни готвачи, хоби готвачи, професионални готвачи и всеки, който все още не е открил страстта си към готвенето: ние имаме страхотни идеи за кухня с островчета за готвене за вас! Защо е толкова вълнуващо? Островът за готвене е не само практичен, тъй като допълнителното пространство може да се използва като разширена зона за готвене, но и изглежда много добре и завършва оптимално кухненското оборудване. По-скоро става дума за съпричастност на семейството и приятелите, нещо като място за срещи, където не само варени, но и могат да бъдат оставени. Не е задължително да е версия на XXL, за която може да се замислите първо. Напротив, има и варианти за по-малки помещения, както ще видите по-долу. И няма ограничения, когато става въпрос за дизайн. Така че, вземи дървената лъжичка и се приготви за следните вдъхновения!

1. В голям начин

Тази кухня се отличава преди всичко с размерите си, които почти автоматично предлагат остров за готвене. Той е заобиколен от кухненски бокс и кухненски шкаф и се свързва директно с трапезарията. Фромите доминират в тъмно кафяво, на което ярките мраморни плочи се справят много добре. Това със сигурност е не само добро при пилинг, почистване, похапване и подготовка, но в същото време островът за готвене ви кани да седнете. В процеса събитието може да бъде наблюдавано или дори предприето действие. Винаги ще бъде удоволствие от готвенето. Хладен детайл: снимките на приборите на задната стена! 

2. Чисто хармония

Без съмнение Гранит е звездата на тази кухня. Скъпоценният камък не се използва само за работната повърхност, но в същото време се използва като декорация на стена и като страничен панел на острова за готвене. Тъмно-кафявите мебели се появяват в своето оцветено шарки, при което материалите и цветовете хармонизират перфектно един с друг и се сливат добре с бялото пространство. Това свидетелства за специална естетика. В допълнение, гранит е устойчив на надраскване и петна и може лесно да се почисти; не само за радостите на готвача, но и за дълго време. 

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Прости, но специални

Кухненският бокс и островът бяха държани тук в чисто бяло. Стените, които са украсени с черна дъска и цветни тапети за модели, както и виолетовата стена кабинет, определени цветни акценти. Не само вкусно, но и много декоративно, палачинките на гишето, което допълва острова за готвене. Докато готвите и накисват, парите могат да избягат през цилиндричния аспиратор от неръждаема стомана. 

4. Цветни акценти

Това, което виждаме тук, не е само остров за готвене, а остров за готвене с вградена маса за хранене. За да стане това възможно, работната повърхност е била разширена, което води до непосредствената близост до трапезарията. Тук можете не само да обядвате, но и да следвате новините, на които готвачът има нещо. Това позволява комуникация на всички нива. Червените фронтове на шкафа предоставят изявление в цвят в преобладаващо обикновената сива и бяла стая.

Имаме повече кухни със специални фронтове за вас!

5. Класически

В класически стил тази кухня показва. Уловен от черни фронтове, гранитната плоча в черно-бял фон хармонизира особено добре. Островът за готвене е проектиран да бъде тесен и удължен, като доказва още веднъж, че няма нито една форма, а много други, които могат да бъдат адаптирани към пространството. Островът за готвене също служи като вид делител на стая за следващата трапезария. Джаджите до голяма степен са били отстранени, за да се получи една доста подредена картина. Стъклената купа пълна с корк предлага литературни сосове за вино или обществени вечери. 

6. Без време

Големите повърхности, лекотата и простите цветове правят тази кухня блестяща в безкраен дизайн. Тъмно кафявите и кремообразни тонове на кухненския остров са хармонично дуо оцветяване, перфектно издигнато от мраморния под. Неръждаемата стомана обгръща също така върви много добре с това и перфектно заобикаля вечния и елегантен дизайн на кухнята. Кой не иска да люлее дървената лъжица тук?

7. Диско треска

Каква кухня! Всеки, който не е склонен да черните мебели, вече има доказателство, че трябва да се страхувате от това. Дори в кухнята, въпреки че това е много изразително. Гланцовият поглед добавя още малко и ако не се вгледате внимателно, трудно бихте разпознали острова за готвене. Отново, това от една страна служи като работен и готварски район, а от друга страна като брояч. Впечатлението се засилва преди всичко от бар столове, които визуално се вписват много добре в общата картина. Баровата атмосфера е закръглена от непрякото осветление, което прави тази кухня да се появи в много специална светлина. 

8.Quadratisch

Мрамор също играе роля в тази кухня. Въпреки това, не на пода, а като работна площадка на острова за готвене и прави визуално чист нещо. За разлика от гранит, обаче, мраморът е много по-мек и следователно по-податлив на драскотини. Дори и течностите се абсорбират бързо и могат да оставят грозни петна. Независимо от това, този остров за готвене завладява с формата му, която се намира на площада и представлява центъра на стаята. Разширяването на работния плот поема дори тук контра функция и ви кани на обширни дискусии с Kocheinlage. 

9. Индустриален стил

Уау! Тази кухня вероятно е мечтата на всеки готвач - независимо дали от време на време, като хоби или като професионалист. Тази кухня убеждава не само от невероятната височина на тавана, но и от индустриалния стил, който минава през цялото съоръжение. За плота на острова за готвене бе подходящо избран бетон, който се опира на също толкова сиво оцветена конструкция на шкафа. Простият, но силен материал се придружава от неръждаема стомана, която осигурява перфектна комбинация и изработва индустриалния стил. Този проект е бил голям успех за интериорните дизайнери!

10. Дори на малък терен

Тук имаме доказателство, че остров за готвене работи добре в по-малка кухня. Минималистичният блок впечатлява със своя ярък, дискретно грапав мрамор, който се отразява визуално в сложния абсорбатор. Добавете към топло дърво, което намираме в предната част на кухнята, кухненския шкаф за стена и бар столчето. Като привлекателни подробности, шарени плочки на пода, които бяха осигурени в подобен дизайн като задната стена на кухнята. По този начин стила на тази кухня е перфектен. 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 70 = 75

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: