Стилен живот със система

Модерната жилищна сграда на Bauer Schranksysteme GmbH Това е не само бижу, но също така прави живота колкото е възможно по-лесен и приятен, благодарение на умните си мебели. Сложните кабинетни системи и интелигентните решения за съхранение гарантират, че къщата не само получава ясен, модерен дизайн, но също така е лесна за поставяне в ред и дава възможност за структура и яснота в ежедневието.

Модерен живот с докосване на лукс

Този модерен дом има всичко, от което можете да мечтаете. Фасадата в ярко бяло има големи прозорци, които правят интериора светъл и просторен. С покрива си, терасата отразява концепцията, която минава през целия интериор, реализирана от кабинета и експертите по мебели. Тук не само е създадена стилна атмосфера, но всеки ъгъл, всяко мебелировка изпълнява най-добрите възможни и мисли за най-малък детайл своята цел. Покривът на вътрешния двор например осигурява сянка на вътрешния двор, превръщайки го в втора трапезария на открито. На горния етаж се изгражда и балконът, от който се разкрива прекрасна гледка към басейна. 

Трапезарията

Трапезарията е отворена и просторна. Абсолютната светлина е голямата маса, която е направена от дебела дървена дъска и придава на цялата стая с необработен характер естествено, необуздано докосване. Дървената маса е придружена от черни, стилни столове, които я оформят и го поставят в сцена. 

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Кухнята

Откритата кухня е отделена от останалата част от стаята с голям бял кухненски остров. Черното на работния плот поема цвета на столовете в трапезарията, като по този начин осигурява оптимален преход към фасадите на кухнята. Те се държат в сиво-кафяво, модерно и с красиво зърно изглежда много луксозно. 

Дневната

В отворената всекидневна светлите пастелни тонове се съчетават с чисто бели и благородни материали. Резултатът е пространство, което излъчва лукс и все още няма удобство. Ако търсите класически хол, но все още сте разочаровани. Вместо класическия диван, две луксозни кожени дивани предлагат достатъчно възможности за сядане. Като склад е просто светлият под, което прави стаята още по-голяма. Независимо от чистотата и свободата на движение, които предлага дневната, все още липсва място за съхранение. Те предлагат дискретно вградени в стените шкафове с прости, ненатрапчиви фронтове. 

умивалня

Това е начинът, по който миенето е забавно! Кой не мечтае да има свое собствено перално помещение, където всичко е на разположение, което сърцето ви желае? От пералня до съдове и дъска за гладене до допълнителна мивка за миене на ръце в тази стая се мисли за всичко. Вместо да напомня за мрачна сутерена, тоалетната е също светла, приятелска и модерна. 

Спалнята

Спалнята е също толкова изчистена и структурирана като другите стаи. Ако сърцето на един абсолютен моден вентилатор вече не е по-високо в тоалетната, той със сигурност ще се сдобие с най-много в тази стая. Огромна кабинетна система предлага достатъчно място за всички дрехи. Ако предпочитате чекмеджета за един или друг аксесоар или дреха, ще намерите огромна шикозна чекмедже, която не само предлага място, но и истински очите. 

Всеки, който се чуди в лицето на този огромен шкаф, как бихте могли да следите това, ще откриете страхотни съвети в нашето списание за организиране на гардероба. 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 3 = 5

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: