Складово пространство за мазе и гараж

Докато се грижим в дневните и спалните ни, че всичко се вписва възможно най-рано, излъчва хармония и има привлекателен ефект, мазето или гаражът обикновено служат като не толкова любезно обзаведена складова база. Да останем по-дълго от необходимото би било извън нашия въпрос. Но за съжаление отнема малко повече време, за да намерите помпата на велосипеда или винтовете, отколкото бихте искали. Това е от своя страна, защото никога не може да планирате достатъчно място за съхранение при настройка на мазето или гаража. За мебели, които харесваме, но вече не отговарят на текущия декор, намерете тук почти окончателното си място за почивка и се присъединете към стари книги от нашето детство, зимата на последния сезон и дърва за камината. 

За да може всичко това да бъде структурирано и лесно достъпно, трябва да имате идеите си за складово пространство за мазе, гараж & Вижте Co ..

Къща зимни неща

Скейтборд или ски може да изглеждат колоритно и стилно - но бихме искали да ги видим в апартамента през цялата година? Дори зимното яке и снегоходките отнемат твърде много място в дневната ни и затова трябва да се съхраняват в отделна стая.

Така че ценното оборудване за зимни спортове е в добри ръце дори извън сезона, се препоръчва закупуването на такова мебел: до шест чифта ски могат да бъдат паркирани в тип гардероб. Светлото смърчово дърво е изключително освежаващо, особено в иначе драстично декорирана изба.

От кутията за гимнастика до шкафа

В училище кутията за гимнастика предизвиква ентусиазъм или тревожност - но едно нещо е сигурно: Като мебел, това е просто невероятно емблематично! Цялото нещо е много по-спокойно, когато не сме под натиск и вместо това можем да настроим преобразуваното в гардеробно спортно оборудване според нашите желания. И това, което се е доказало от години в спортната зала, определено е достатъчно силно за гараж.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

плъг-ин система

По-модерен и цветен вариант за обзавеждане, който виждаме тук. Подобно на огромните лего тухли, рафтовите модули могат да бъдат свързани един към друг по желание. Моделите в ретро дизайн са идеални за съхраняване на старите ни коли, кукли или разкази. И особено практично: благодарение на гъвкавия дизайн, рафтовете могат да се увеличават или съкращават според нуждите. Така че ние наистина имаме само пространството за съхранение, от което имаме нужда точно сега.

Къде да отидем с велосипед?

Настаняването на велосипеди е особено проблематично в мазето или в гаража. Тъй като най-вече искаме нашият велосипед винаги да е на ръка, в случай че внезапно отново стане пружинен, топло и искаме спонтанно да се люлеем на мотора. Но за съжаление велосипедът винаги е твърде лесен за поставяне на стената и след това се доставя бързо с всичко възможно. Поради това излизането на колелото с дръжка става все по-трудно. Но този малък рафт може да помогне: В него има вграден малък рафт, върху който можем да съхраняваме рамката на нашето колело внимателно и без приплъзване. Велосипедната помпа, туристическата карта и шлема могат да се настанят удобно и тук.

Дръжте дрехите правилно

Големи, дебели зимни якета, зимни обувки или прекалено много летни панталони са почти предопределени да бъдат складирани извън сезона в мазето или гаража. Нашите дрехи са много по-стилни, отколкото в кутии: сака са окачени на полюс, обувки са поставени надолу и ръкавици или шалове могат да бъдат намерени в окачени кошници.

За любителите на виното

Вашата изба е с влажност от 60 до 75%, не е обект на силни температурни колебания и е тъмна и сравнително без мирис? След това определено трябва да съхранявате виното си там! Стилният и пространство-спестяващ начин за съхранение на вино предлага този изкусно създаден дървен рафт.

Изключване в кутията

Твърде много странност прави стаята да изглежда объркана. Номерът е да събирате тези неща на едно място и все още да следите. Тъй като знаем, че само един гений може да овладее хаоса, гърдите са добро решение. В него ние можем да накараме нещата да изчезнат от гледната точка, че ние наистина не се нуждаем от повече, но никога не можем да се разделим.

Пространство за дърва за огрев

Камина осигурява всяка стая с уютна топлина. Необходимо е обаче допълнително място за съхранение на необходимите дърва за огрев. Така че дървото да не падне наоколо в района и да се избягва замърсяването, доколкото е възможно, препоръчително е да се събере цялото на едно място в стаята и да се поправи. Нашият съвет: Този дървен рафт също може да се използва като рафт за вестници.

Първа помощ на ръка

Тъй като можем бързо да се нараним, докато работим в гаража, винаги трябва да имаме първа помощ. Този модерен модерен модел също върви добре с очарованието на гаража. И ако предпочитате да напуснете домашното подобрение на другите, този бивш куфар може да се използва и като място за съхранение на други дреболии.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

49 + = 54

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: