30 идеи за идеалния басейн

Бихте искали да имате басейн, но наистина не знаете какво да изглежда и какво трябва да внимавате? Не се притеснявайте, тази статия ще ви даде предложения и предложения за идеалния басейн. Различни материали, форми, местоположения - там лесно можете да получите в селекция трудности. Оставете се да бъдете вдъхновени от нашите идеи!

1. Идеалният басейн

Ако не знаете кой басейн искате, най-добре е да обърнете внимание на вашите предпочитания и навици. Използвате ли басейна вечер или рано сутрин? Искате ли да го използвате и през зимата, или просто за лятото?

Ако не сте сигурни, можете също да се консултирате с експерт!

2. Осветлението може да направи разликата

Само си представете ефекта на добре осветения басейн през нощта! С настъпването на свечеряване и осветяването на басейна се разкрива съвсем различен свят - определено трябва да мислите за това!

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Правоъгълен басейн с дължина

Що се отнася до размера и формата на басейна, целта му зависи до голяма степен от него. Предпочитате ли да издърпате атлетични песни или просто да се потопите в мир? Басейнът на примерен образ убеждава всички спортни изроди със значителна дължина, която се прави за изтегляне на мрежата. Идеалният басейн е този, който най-добре отговаря на вашите нужди.

4. Малък закрит басейн

Предимството на закрития басейн е очевидно: може да се използва целогодишно, защото не зависи от времето. Въпреки това, никога не можете да се пръснете на слънце и там е много различна атмосфера. Въпреки това, водата е много по-малко мръсна и по-бавна и няма нужда да се притеснявате за слънчево изгаряне на такъв модел. 

5. Мини басейн

Дори и тези, които имат малко място, не е нужно да се отчайвате: тук имаме голям мини-басейн, който със сигурност ще намери своето място в почти всеки дом. Той е оборудван със слънчев колектор, така че басейнът е напълно автономен по отношение на консумацията на енергия.

6. Чисто естество

Този красив басейн разполага с естествен басейн с водни лилии и водни растения и басейн за плуване. Това създава илюзията, че плувате сред природата. Въпреки големия си размер, басейнът предлага чудесна възможност да се отпуснете след дълъг ден на работа.

7. Басейн на пиедестала

Басейнът винаги е свързан с работата, но има няколко трика, за да се запази тази работа до минимум. Ако поставите басейна на пиедестал, както можете да видите тук, ще спестите усилие да копаете голяма дупка. Освен това басейн в издигната позиция не е толкова бързо замърсен. 

8. L-образен басейн

Басейнът в L-образна форма също не трябва да бъде презрян, защото можете да комбинирате дълга част от паяжината и по-малка за разплискване и релаксиране с този дизайн. Освен това, това е хубава алтернатива на класическата правоъгълна форма.

9. Инфинитидният басейн

Безкрайният басейн е привидно безкраен модел, който изглежда, че водата на басейна изчезва в нищото. Особено впечатляващ е ефектът, когато водата изглежда се слива с морето или небето.

Разберете тук, какви разходи трябва да очаквате при изграждането на басейн.

10. Малка естествена баня

Алтернативата на басейните, където хлор или други химикали пречистват водата са естествени басейни. В по-голямата си част водните растения и микробиологичните процеси поемат почистването и гарантират качеството на водата.  

Не пропускайте следните идеи за вашия басейн мечта!

11. Огромен басейн

12. Голяма естествена баня

13. Малък, осветен басейн

14. Басейн с дървена палуба

15. Малък басейн със защитна стена

16-ти басейн с каменни ръбове

17-ия басейн, оформен в дърво

18. Басейн в градината

19. Малък басейн на покрива

20. Басейн близо до къщата

21. Малък басейн с тента

22. Спортният басейн

23. Малък кръг басейн

24. Басейн в средата на терасата

25. Форма и размер на избора

26. Басейн в ярки цветове

27. Дълго изтеглен таз

28. Красив, правоъгълен басейн

29. Правоъгълен басейн през нощта

30. Плосък басейн

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

20 − = 14

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: