20 прекрасни спални, които ще ви вдъхновят!

Спалнята ни е много лично място, където всички сме сами за себе си
Избягайте от ежедневието и се отпуснете и се чувствайте добре. Ето защо трябва
обзавеждането отговаря на нашите собствени желания, така че ние всеки ден
Събудете се и се радвайте вечер, когато стигнем до спалнята си
въведете.

Търсите
за нови вдъхновения и желание да имате нещо в спалнята си
се промени? Дали класическият стил на интериорния дизайн или прохладната индустриална шик -
Ще ви покажем 20 фантастични идеи как да преместите спалното помещение в стая
че предпочитате да не си тръгвате.

1. Вътрешната тенденция: материали от природата

Естествените материали, като дърво или камък, винаги дават на помещенията ви чувство за сигурност и топлина, които ви канят да останете. Дори ако нямате стени от дърво, понякога дори едно легло, изработено от същия материал, е достатъчно, за да създаде ефект на усещане за добро.

2. Плюшен спътник: килимът

Плътен мек килим, който можете да поставите на пода или на място като привличащ вниманието си до леглото, осигурява правилното уют.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Вътрешни акценти със свежи цветове

Понякога малка промяна в цвета е достатъчна, за да придаде нов облик на стаите ви. Независимо дали избирате женствени розови или фини нюанси на бежово или кафяво, някои нови завеси или легла в любимия си цвят ще дадат на вашата спалня дизайн, който ще ви направи щастливи.

4. Ярки цветове - но моля, хармонично!

Интензивните цветове могат да създадат екстравагантен окото в стаите ви. Въпреки това, винаги се уверете, че сте съчетали правилните цветове, в противен случай помещението може да изглежда претоварено бързо.

5. Индустриалният шик отговаря на елегантността

Комбинирането на различни стилове на обзавеждане може да създаде очарователен контраст. В нашия пример виждате стена от тухли, която хармонизира перфектно с тавана на тъмно дърво и заедно с елегантното обзавеждане създава успешен контраст.

6. Универсалността на дървото

Дървесината е популярен материал за много стаи, вече споменахме. Тук виждаме колко модерна спалня може да изглежда с материали от природата.

7. Ефективно привличащи вниманието: тапет

Ако не искате да промените изцяло интериора на вашата спалня, можете да постигнете очарователен ефект със специален тапет.

8. За високи стандарти: мебели, направени за измерване

Ако искате уникална мебел за вашата спалня, можете да я направите по поръчка и да получите уникални парчета, които дават на вашите стаи много специално докосване.

9. Подът от дърво

Ако вашият апартамент има шикозен дървен под, лесно можете да направите без килим. Особено във връзка с елегантно легло, това дава висококачествен вид.

10. Сън в синьо

За тези, които тайно желаят къща край морето, това съоръжение със сигурност е причина за възбуда. С морски поглед в синьо и бяло, вие създавате свой собствен оазис на благосъстояние и, когато желаете, правете пътуване до морето.

11. Wild Safari!

Всеки, който винаги е мечтал за сафари, може лесно да изпълни това желание със спалня в този стил. Погледът е успешен с тъмно дърво, медни аксесоари за дома и екстравагантни легла.

12. Селска къща с разлика

Можете също така да подправят класическия стил на селските къщи с вълнуващи цветови комбинации, създаващи прекрасен контраст, който придава на стаята модерно докосване.

13. Безкраен елегантност

Мечта за пуристите - с декор в бяло винаги създавате елегантна атмосфера.

14. Използвайте стените!

Дава на спалнята ви индивидуален облик, като го декорирате с лични предмети като книги, картини или други декоративни елементи.

15. Домашният текстил създава уют

Независимо дали сменяте леглото си с легло с балдахин с пердета или създавате уютна атмосфера с пухкав килим до леглото - понякога няколко текстилни материи за дома са достатъчни, за да създадат атмосфера, усещаща уюта.

16. Хармонични цветови контрасти

Не се страхувайте от тъмните цветове в спалнята си - тъмните земни тонове в комбинация с бялото изглеждат особено елегантни.

17-ти Maison Chic за спалнята

С фини материали като кадифе или сатен създавате луксозна атмосфера, която ви кани да мечтаете.

18. Лесни дизайнерски концепции за индивидуален вид

Специално устройство не винаги трябва да е скъпо. В нашия пример просто дървено скеле се превръща в изключителен шелф, който служи като индивидуален улов на очи.

19. Малко, но хубаво!

Не само големите стаи ни очароват и ни карат да се чувстваме добре. Дори една малка спалня може да бъде подчертано с ясен дизайн.

20. Минимализъм най-вече

Устройство в черно и бяло, което се фокусира върху най-важното, има своя чар. С някои цветови акценти чрез възглавници или други мебели, спалнята получава нова лекота.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

60 − 55 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: