Плъзгащи се врати за кухнята: 12 варианта за всеки вкус

Независимо дали са изработени от стъкло, дърво или друг материал по ваш избор: Плъзгащите се врати са тайна, около жилищни помещения
отделени един от друг, като същевременно спестяват много пространство. Особено ако ти
искате да се интегрира кухня, плъзгащи стъклени врати са една
отличен начин да отделите кухнята от останалата част от дневната
и все още получават единица. Имаме най-красивите варианти за
заедно - за всеки стил и вкус!

1. Държавен стил

Първият ни пример показва класическа бяла кухня в провинциален стил. Перфектно съчетана е плъзгащата се врата, която заема стила и е направена от комбинация от дърво и стъкло.

Тук виждаме плъзгащата се врата още веднъж, когато тя е затворена. Матираното стъкло осигурява приятно уединение, в което човек винаги се чувства спокоен.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

2. дърво и стъкло

В този пример кухнята и трапезарията са разделени от плъзгаща се врата, което води до две отделни жилищни помещения. Отново плъзгащата се врата е изработена с лека дървена рамка и стъкло, което напълно съответства на стила на интериора.

3. Невидим

Тази филигранна плъзгаща се врата едва забележима, тъй като има тънка бяла рамка и е направена предимно от стъкло. Елегантен дизайн, който съчетава елегантно и модерно обзавеждане.

4. Модерни и минималистични

Този тип плъзгаща се врата напомня на модерен офис с отворен план и изглежда особено иновативен и минималистичен в жилищна сграда. Тънка желязна рамка и голяма стъклена повърхност отделят кухнята от всекидневната, която въпреки това остава унифицирана от прозрачното стъкло.

5. Рустик и модерен

Прекрасен контраст: селската дървена кухня получава модерно докосване през плъзгащата се врата от желязо и стъкло.

Поглед в кухнята, когато плъзгащата се врата е отворена: изчезва напълно и създава отворена концепция за живот.

Когато е затворена, кухнята става отделна стая, която все още позволява прозрения.

6. Елегантност в черно и бяло

Прекрасен контраст: Плъзгащата се врата с черна рамка върви идеално с дизайна на кухнята в черно и бяло.

7. Огледало

Огледалното стъкло е особено стилно и луксозно във всяка стая. Обичаме идеята да донесем това усещане чрез елегантна плъзгаща врата в нашата кухня.

8. Венециански щори

Тази плъзгаща врата действа като сляпо, създавайки особено очарователна атмосфера. Светеща в ярко бяло, плъзгащата се врата се вписва в почти всеки интериор.

9то място за пестене

Тук виждаме няколко плъзгащи се врати, които разделят различните жилищни помещения. Благодарение на щедрата повърхност на стъклото отделните площи са нищо друго освен малки - с конвенционални врати, от друга страна, човек би направил жилището по-малко.

Тук виждаме, че плъзгащите врати са просто практични. В светкавица може да се създаде отворен начин на живот - повече от перфектно, например, ако имате гости и искате да говорите в съседство с готвенето.

10. Държава шик

Има перфектна плъзгаща се врата за всеки стил на обзавеждане. Този модел с бялата рамка и малките прозорци се вписва перфектно в стила на къщата на къщата.

11. Прости и елегантни

Ако тази плъзгаща се врата е затворена, тя изглежда като особено елегантна облицовка на стените и прави малката кухня да изчезне така, сякаш по магия. Дизайн, който напълно отговаря на модерния стил на благородния интериор.

12. Голямата кухня в кухнята

Индивидуални и привлекателни: тази голяма кухня може да се направи през плъзгащата се врата до две стаи. Работно пространство и вид социална стая за приятели или семейство.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

38 − 28 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: