7 фантастични спални под покрива

Под покрива е идеалното място за уютна, романтична и уютна спалня, която ви кани да се забавлявате и
доброто сънние обещава, в края на краищата тук има много небе
по-близо и могат да се насладят на гледката на звездите през големи прозорци. Но такива
Тавански стаи не само имат уютна домашна природа, но винаги
често с впечатляващ стил, изобилие от пространство и модерен дизайн.
Показваме Ви седем съвсем различни, но всички впечатляващи
Примери, които ви канят да мечтаете в истинския смисъл на думата.

еклетричен

Първият пример показва една много необичайна спалня, която трябва да се класира с всички онези от вас, които са на индивидуални живи идеи. Най-важното тук е кръглото легло, което привлича вниманието на всички. Перфектният фон за това се осигурява от тухлената стена и изложените дървени греди, които довеждат до игра на ръка. Ориенталските килими осигуряват малко етническо усещане, останалата част от обзавеждането се запазва дискретно.

ефирен

Под покрива е тясна и задушна? Между другото! Тук можете да видите колко просторни и проветриви можете да живеете на тавана. Спалнята има изключителна височина на тавана, която й дава определено нещо. Дървените греди и подовете са съчетани с модерни мебели, създаващи елегантна, впечатляваща атмосфера.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Lichtdurchflutet

Също така тази спалня е отворена под фронтона и изглежда толкова просторна и просторна. Специалната особеност тук е прозорецът отпред, който заема цялата странична страна и наводнява стаята с естествена светлина. В същото време има великолепна гледка към околностите.

изчистен

Тя не винаги трябва да бъде изключително голяма - дори малките спални под покрив имат свой специален чар, защото изглеждат изключително удобни и уютни. За да не стане прекалено тесен и мрачен, този е проектиран в чисто изглеждащ вид с много лъчезарни бели и ясни, неподправени форми.

селски

Наклонените и открити греди на тавана буквално крещят за романтичен, леко рустически външен вид, както го виждаме тук. Много дървесина носи топлина и уют, което се подчертава от сложни детайли като козината на животни, естествените камъни на стената и сивите завеси. Най-важното тук е матираният стъклен под пред леглото.

стилен

Тази снимка показва колко редуцирани и стилни могат да се проектират и спални под покрива. Необичайната, асиметрична форма на помещението е в центъра на вниманието и е идеално организирана от дървената облицовка в чисто бяло, което понякога е разположено вертикално и понякога хоризонтално. Добавете към него черно вградено шкафче, което се приспособява безпроблемно и все пак се откроява вълнуващо и геометричен табло зад леглото - готиният минимализъм шик е готов.

уютен

И накрая, имаме известно вдъхновение за тези, които нямат много пространство под покрива. Това е нейното доказателство, че можете да настроите голяма спалня на няколко квадратни метра. Повече от удобно легло, пухкави възглавници и добра компания не е нужно да сте щастливи - а през прозореца имате ясна гледка към звездното небе.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

94 − 85 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: