Идеи за интериорен дизайн за мъже

Днес изясняваме с предразсъдъците, че хората не се интересуват от външния вид на дома си. Снимката на
нечиста ергенска подложка с диво разбъркани мебели,
Мръсна пяна, лежаща наоколо и подредени празни кутии за пица и
Бирените бутилки са нещо от миналото. Модерните мъже обичат страхотно
Дизайн и шик стилове - дори и в четирите им стени. Ето защо имаме
донесе и няколко впечатляващи идеи за интериорен дизайн за мъжете, между другото
Жените пристигат чудесно.

По-малко е повече

По-малко е повече е несъмнено мотото на мъжкия интериорен дизайн. Процъфтяват и излишни украшения няма да намерите тук. Вместо това ясно се очертават ясни форми, прави линии и намаляване на същественото. Също така е удовлетворена и от подробности като завеси, килими, възглавници, цветя и кола, които се отказаха и поставиха голямото ударение върху стила и дизайна.

Цветове, форми и материали

Простата яснота на стила на мъжкия интериорен дизайн е особено свързана с заглушени земни тонове и естествени материали. Хладните нюанси на сива, благородна, тъмно дърво и черна кожа са спортни, елегантни и с високо качество. Суровините като бетон или стомана също са много мъжествени, но пенливият хром е един от най-важните компоненти на мъжкия начин на живот. По отношение на цвета, модерните джентълмени предпочитат да останат с дискретни тонове като черно, сиво и кафяво във всички нюанси.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Практически и функционални

Колкото и важно стил и елегантност при определяне с мъжествено докосване са - мебелите не трябва само визуално се нахвърлят нищо, но също така надеждно изпълняват предназначението си, да са практични и функционални. Мека мебел, легла и фотьойли са, че изглежда стилно, но е задължително да бъде удобен и комфортен, дневен стени или рафтове трябва да хващат окото със своя дизайн, но автоматично правят за ясна атмосфера и абсорбират плазмен телевизор, стерео уредба и Ко безопасно и надеждно. Искате да впечатлите мебели с толкова много таланти. Многофункционалността е тъмната карта.

Стая за личност

Един от най-важните аспекти на мъжкото стил на живот е индивидуалност. За всички правите линии и функционалност, устройството все пак трябва да бъдат съобразени с предпочитанията и личността на своя резидент и също така да доведе до този израз. Дали Man (п) вече събира модела автомобили, страстен музикант, футбол, филм изрод или запален любител фотограф - колекционерска стойност, религиозни или резултатите на хобито са пълни с гордост, но в никакъв случай не лозунг дома поетапно и по този начин донесе по стилен начин много лично Забележка в апартамента.

Въпрос на равновесие

За да сте сигурни, че мебелите не изглеждат студени и скучни в мъжки стил, определено трябва да гарантирате определен баланс. Средства: Моля, не се отказвайте напълно от декорацията. Вместо това добавете шикозни акценти с няколко висококачествени аксесоари като вази, растения, възглавници и картини, създаващи уютна и привлекателна атмосфера.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: