Лампа лампа калабска лампа “Цветето на живота” с нефритни мъниста от Atelier Pumpkin-Art | homify

 • Камбанкова лампа за тиква Цвете на живота с мъниста от нефрит

  Тук виждате нашата лампа "цветето на живота" Цветето на живота "в орех остъклен
  Вратовръзка с реална кожена каишка и снабдена с нефритни мъниста.

  Внимание: Снимката показва само примерна снимка. Можем да направим същото по подобен начин. Моля, имайте предвид времето за доставка на тази статия

  Нефрит скъпоценен камък и неговия ефект:

  Нефритът осъзнава, че е играл самоуправление. Той осигурява в живота си необходимия баланс, за инерция и почивка в случай на претоварване. Jade е много динамичен и психически мобилен.

  Физически, Jade трябва да стимулира бъбречната функция и по този начин да балансира водата, солта и баланса киселина / база. Тя може да увеличи отзивчивостта чрез стимулиране на нервите и надбъбречните жлези.

  Цветето на живота:
  Геометрията на "Цветето на живота", действащ от своята среда: той показва добра цел - всяка клетка признава това и след това се опитва да приведе в съответствие произход.
  Виждана в много култури като мощен символ на защита.
  Цветът на живота е основата на всичко, което съществува. Това е геометричен модел на създаване, но и многоизмерна форма. Всичко във вселената е изградено върху този модел и всичко може да бъде проследено до него. Символизиращи цветето на живота се появи на колоните египетски храм на същия начин, както в немската Kirchen.In съвременната езотерика, не е използването на Цветето на Живота като beschützendes символ или с цел да се повлияе положително върху потребителя и да се създаде хармония: така нататък съдове за пиене за "възраждане" на водата, като бижу, за да предпазва потребителя и "потискането" на дневни и спални и офиси.

  През деня красива украса ... и вечерта ефективен източник на светлина!
  Тази необичайна лампа е чудесно подходяща за декорация и ефективен дизайн на осветлението. След като светлината е включена, шаблоните се появяват като сенчести проекции върху околните стени. Очарователни ефекти, които дават на помещението много специална атмосфера.
  В специален производствен процес са издълбани тикви Бостанджийски, известни като бутилка тикви в Германия, превърната в абажур.
  След тримесечен процес на сушене, тиквата има консистенция като дърво или кокос.
  Инкрустираните орнаменти създават неповторимата игра на светлина, която прави всяка лампа уникална. Естествено, понякога се появяват неравности във формата, цвета и материала. Повърхността е шлифована, лакирана или лакирана, за да се получи по-равномерен вид.

  Лампата се доставя с гнездо E27, включващо основа и захранващ кабел. За впечатляваща проекция на сенки се препоръчва ясна LED лампа от 4 вата
  Размер / Размери / Тегло

  Височина: около 34 см

  Ширина: около 28 см
  Тегло: приблизително 1200 гр.
  Използвани материали

  Калабаш, пиедестал, изработен от бор
  производство

  Всяка отделна лампа се издърпва ръчно, пробива, смила или боядисва. Тогава те са боядисани по модела и украсени с перли (по поръчка и със кристали Сваровски).
  опции за персонализиране

  Или имате конкретен модел, име, лого, което бихте искали да видите като сянка на стените? Изпратете ни снимка и ще обсъдим с вас как ще получите най-красивия ви мотив по стените. Също така желаните цветове са възможни, независимо дали е основен или перлен цвят, всичко е възможно ...

  Дали предизвикахте интереса ви? Тогава просто ни се обадете на
  Tel.Nr.: 0711-93307684. Или се свържете с нас! Ние, екипът на Тиква - изкуство
  Esslingen с нетърпение очакваме да ви видим!

 • Камбанкова лампа за тиква Цвете на живота с мъниста от нефрит

 • Камбанкова лампа за тиква Цвете на живота с мъниста от нефрит

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

34 + = 37

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: