10 чудесни идеи за лятната градина

Цветята цъфтят, птици, чуруликащи сутрин рано и по-рано и слънчевите лъчи примамват навън директно в градината - когато става въпрос за теб през последната седмица, както и, то това означава, че призовава в градината! Ще ви покажем 10 велики вдъхновения за летни градини в този Идеабок. За какво може да е по-добре да прекарате време под откритото небе и в собственото си зелено?

1. На хълма с цветя

Тя не винаги трябва да бъде градината 0815, която ще ви зарадва. Понякога необичайните идеи изглеждат толкова красиви. Подобно на градината на снимката по-горе - камъни, растения и по-малки декоративни елементи са подредени по малък наклон, за да създадат много специален акцент в градината.

2. Палети като вътрешен връх

Палетите са все още в списъка с желания на много хора, които се радват на градината. И те също са невероятно практични! Тук, в примера, е построена дървена стълба, върху която са вдъхновени най-красивите растения в големи саксии.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Отдръпнете се на открито

Ако не можете да го издържате в собствената си дневна през летните месеци, вероятно ще направите всичко за градината, както в следващия пример. Защото тук просто беше покрита трапезария и дневна, построена в средата на градината. Тук можете да ядете, да пиете и просто да се отпуснете - или на слънце, или на високи температури в сянка под покрив, който защитава наоколо.

4. Малко пространство, много чар

Ако нямате толкова много място в градината, тогава трябва внимателно да помислите кои елементи искате да осигурите ентусиазъм. Тук можете да видите хубава Подредени дървен елемент, който е оборудван с най-любимите растения и практически кофите за поливане - повече не е нужно да бъде щастлив с градината, нали?

Големите аксесоари за Вашите растения могат да се намерят в нашия магазин! 

5. Дървена тераса с много зеленина

Тези, които искат да се чувстват комфортно в градината всеки ден, определено ще резервират място на тази дървена подова тераса. Уютният диван на открито ви кани да се наслаждавате и навсякъде около градината успокоява душата.

6. Разбийте твърдото дърво

Харесва ли ви дървената тераса на снимката по-горе? Ако искате повече подробности, може да ви хареса тази вариация - саксиите са лесно интегрирани в дървените ламели.

7. Стилен и голям

За поверителност, растенията на снимката по-горе - огромните саксийни растения изглеждат стилни и предпазват вашата градина и къщата в същото време от очите на любопитни съседи. 

8. Резултат със светлинни ефекти

Градината трябва да вдъхновява не само през деня, но и през нощта. Това е гарантирано, че ще успеете с фенерите и камината, както в следващия пример - така че летните вечери са бързо уютни летни нощи, в които се възхищавахте на нощното небе.

9. Попълнете свободностоящи площи

Градината и терасата са огромни във вашия дом? След това трябва внимателно да помислите как можете да запълнете тези свободностоящи повърхности със смисъл. Можете да направите това например с големи саксийни растения, които напълно граничат с част от терасата.

10. Правилният път през вашата мечта градина

И накрая, трябва също така да сте сигурни, че можете да изпратите градината и да преминете лесно. Какво ще кажете например за иновативни каменни плочи, както е показано на снимката по-горе?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 63 = 71

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: