Умно използване на пространството под стълбите – 8 чудесни идеи

Мислите ли, че празното пространство под стълбите е пропиляно пространство? Само докато не приключите тази статия! Ще ви покажем осем идеи за това как да използвате мястото. От близки опции, като гардероб и складово пространство, предлагаме и други нестандартни идеи. Бъдете любопитни! 

1. Шкаф за дрехи и сандъци

Първата идея е идеална за стълби в коридора! Полето отдолу може да се използва за гардероби, решетки за куки и шкафове за обувки.

2-ри телевизор

Ако стълбището е в хола, можете да поставите телевизора под стъпалата. Навсякъде около няколко рафта и шикозен телевизор стената е готова.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Трети скрин

Много просто и бързо става с поставянето на скрин. Това създава място за съхранение и може да постави красиви декоративни елементи върху мебелите. По този начин неизползваното пространство в нито един момент става окото-улов. 

Четвърта камина

Оказва се, че камината е до стълбите, но необходимата дървесина може чудесно да се съхранява под стълбите.

5. Работно място

Ако няма място другаде, можете да създадете работна станция с рафтове под стълбите. Неконвенционален, но по-добър от раздаването на стаята.

6. Рафтове

Със същите рафтове можете да използвате и пространството под стълбите, за да показвате произведения на изкуството, растения и любими парчета. С красиво осветление, което прави правилно! 

7. Вътрешна градина

Интериорната градина със сигурност не е първото нещо, което идва на ум на мястото под стълбището, но кой го харесва, екстравагантен, може да създаде акцент в дома!

8. Съхранение

Можете също така да направите по поръчка шкафове, които се възползват от пространството под стълбите до последното и осигуряват толкова много място за съхранение - идеално за спално бельо, кърпи, зимни обувки, коледни украси ...

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

67 − = 66

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: