12 евтини строителни материали, които са идеални за малки къщи

Дори идеята за изграждане на сграда от нулата може да бъде смущаваща, особено когато разходите идват в игра. Но с омилостивение, където има воля, има начин. Ако имате малък бюджет, можете да изберете евтини строителни материали. Намерихме 12 евтини материала за изграждане на малък дом за нула време. Независимо дали търсите жилище в селски или модерен, съвременен или селски стил, тук са евтините строителни материали, които да ви помогнат да реализирате мечтата си!

1. Предварително изработени елементи

Един от най-големите постижения в архитектурата е изграждането на сглобяеми къщи, чиито елементи са предварително произведени и след това лесно, бързо и сравнително евтино построени на желаното място. Тези къщи могат да се състоят от цяла гама от различни материали - има толкова много начини да се изгради евтино с тях!

2. бетонни плочи

Ако една сграда трябва да бъде издигната бързо и лесно, бетонните плочи могат да бъдат перфектната опция. За щастие бетонът е не само евтин строителен материал, но също така е изключително популярен, така че панелите могат просто да блестят в груб вид и да изглеждат абсолютно стилни. Ето защо бетонът също е много популярен строителен материал за къщи в минималистичен стил. 

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. външна каменна облицовка

Каменният екстериор е лек, красив и лесен за работа. Така че можете да получите скъп поглед и все още може да се изгради евтино. 

4. Рециклирани контейнери за превоз

Контейнерните къщи са особено популярни, когато става дума за изграждане на творчески, но достъпен дом. Най-добрата част от всичко това е, че можете да получите няколко различни контейнери за рентабилна цена. 

5. Рециклиран дървен материал

Задръжте за момент, преди да хвърли дърва в огъня - такива евтини строителни материали, като стар дървен материал, може да ви помогне да се изгради приковава погледа и да видим много по-скъпо в резултатите отколкото са в действителност.

6. Гофриран лист

Евтини? Красив? Подходящ ли е за всяко време? Да, и че индустриалният стил става все по-популярен, е друг аргумент за поставянето на велпапе в списъка за красиви и евтини строителни материали. 

7. Бамбук

Този естествен материал, който е толкова лесен за използване, помага за изграждането на къщи от векове. Съответно, днес той все още е голям строителен материал. 

8. Индустриално желязо

Желязните греди напоследък са набирали популярност, не само че могат да бъдат използвани за евтино изграждане, но и могат да изградят здрава конструкция и рамка за впечатляващ дом. 

9. Традиционна червена тухла

Има причина, поради която съществуват толкова много тухлени сгради - тухлите са материал, който наистина работи! И когато става въпрос за красота, няма съмнение, че тухла остава един от популярните, надеждни и достъпни строителни материали. 

10. Слама

Забрави тримата прасета! Правилно преработеният покрив със сламен покрив определено не принадлежи към сферата на приказките. Чистата естетика на покрива на чакъл не може да бъде победена!

11. Естествен камък

Изграждането на каменен дом може да бъде много скъпо. Но всеки, който изгражда дома си в камък, всъщност трябва само да плати за копаене - невероятна стойност за малко пари!

12. Пряк бетон

Здрави, скъпи цени и с неоспорим, суров облик, бетонът е най-големият световен строителен материал за много архитекти и изпълнители. 

Харесваш ли бетон? След това погледнете как може да се използва бетон в закрити помещения.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

35 − 28 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: