Използвайте празни ъгли с прости идеи

При създаването на собствен дом, много жители срещат същия проблем: ъглите остават празни, неизползвани - и
прах. Въпреки че много от стаите са стилни и модерни, но
не е напълно използван. 

Множество интериорни дизайнери знаят този проблем и имат
През последните години се представиха фантастични идеи и страхотни решения
да се възползват добре от всеки ъгъл в къщата. Погледнахме по-отблизо някои от техните съвети
да ви покаже колко голям потенциал има във всеки ъгъл на дома ви!

Практическата лавица

Класически сред ъгловите пълнители определено е лавицата. Книгите трябва да бъдат поставени някъде в стаята, а мебелите от пода до тавана - може би дори адаптирани към ъгъла - ще бъдат идеалният елемент за умелото използване на свободното пространство. На снимката по-горе можете да видите как е поставена практична лавица за пълнене на пространството. Тъй като това е парче светло дърво, стаята не се появява и дупката е напълно изпълнена.

Голямото стълбище

Стълбището крие и ценно пространство, което може да бъде перфектно използвано от определени елементи. На снимката по-горе можете да видите, че собствениците на къщи са поставили няколко растения в лявата част на стълбите - зелено око, което прави всяко стълбище удоволствие.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Минималистични елементи

Ако предпочитате да работите с изящни подробности, трябва да се ориентирате към предложението на снимката по-горе. Всяко мебелно обзавеждане е избрано с голямо внимание към детайла. Стълбът в десния ъгъл на стаята затруднява интегрирането на рафта. Вместо това дизайнерите на интериора просто избраха удобна седалка, която е не само практична, но и доста привлекателна.

Гардероб

Много е важно, ако решите за гардероб, който се адаптира директно към неизползвания ъгъл. Картината по-горе показва чудесен пример под формата на стълбище - тук ще откриете якета, аксесоари и чанти. Пространството и редът в жилището са гарантирани!

Украсени детайли като привличащи вниманието

Ако не искате да правите повече пространство в дома си, използвайки ъглите, можете просто да живеете в усещането за изкуство и да го украсите красиво. Създайте свой собствен, направете личните си спомени, изберете любимото си произведение на изкуството и оформят правилния усет в дома ви!

Практични, зелени или по-скоро артистични - има много начини да се възползвате максимално от ъглите в дома си, да се забавлявате да ги изпробвате!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

79 − 69 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: