DIY: Направи триизмерни животински скулптури сами

Винаги, когато сме събрали или направили нещо сами, винаги сме много горди с това. Ние сме още по-доволни от творческите и необичайни проекти за домашни любимци, в които ние доказваме изработката и в същото време украсяваме дома си или даваме приятели. 

Волфрам Камфмайер също така е направил неговата мисия да накара другите да се радват на идеята си за собствен стил. Обученият компютър аниматор проектира под името хартия Wolf  Шаблони или пъзели за животински скулптури. Те могат да бъдат лесно сглобени у дома с подробни инструкции. Кой едва ли може да чака да постави собствения си пингвин на масата или да постави главата на слон на стената, сега научава от нас какво е хартия Wolf очакваното.

Всичко започна с малко прасе ...

През 2010 г. Kampffmeyer реши за първи път да направи пингвин, необходим за анимационен филм в триизмерна форма, за да улесни записването. Тогава той представи свинята на своя кръг от приятели и получи всякаква положителна обратна връзка и желанието да се възпроизведе, ставаше все по-силно. Така идеята се увеличи хартия Wolf техния курс. 

На розовото животно се присъедини пингвин и жаба, чиито отделни пъзели бяха изпратени в PDF формат и след това се събраха сами. Интересът към хартиените скулптури нарастваше огромно и през 2012 г. Камфейейър най-сетне бе проектирал своя Голям 5: Рино, слон, гепар, бивол и лъв, които могат да се окачват на стената като трофеи.

Животни с характер

Неговите вдъхновения печелят дизайнера на хартия Wolf директно от природата. По време на посещенията в зоологическата градина той е очарован от поведението на аарварка или движенията на сурикатите. Тъй като той се специализира в възприемането и внедряването на движения чрез работата си като компютърно аниматор, за него е лесно да отразява това в своите триизмерни фигури. Въпреки че природата възпроизвежда природата с намален геометричен дизайн, всяка от неговите фигури има определена динамика, която ги прави неустоими приказки.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Трябва ли да изрежа сам парчетата от пъзела?

Когато Камфемйеър започна да предлага творбите си като "Собствено производство", той изпраща своите шаблони под формата на PDF файл, който може да бъде отпечатан. Отделните части трябваше да бъдат изрязани в самия вариант. В първите три животни - пингвин, жаба и свиня - този вариант все още се предлага. Като алтернатива можете да поръчате и вече предварително сглобените отделни части от пъзела. За тази цел частите се разделят предварително чрез рязане на плотер и след това се доставят.

Изключение са пощенските картички, които се отпечатват с отделните части от пъзела с животни. Те са идеални като поздрав към приятели в далечината или като малък подарък между тях. И разбира се, този шаблон може да бъде трансформиран с малко умение и чувствителност в мини-прасе.

Занаят за всички?

Сглобяването на скулптурите от хартия е добра тренировка за нашата чувствителност и търпение. Понякога потапянето може да отнеме няколко часа, защото колкото повече фигурират скулптурите, толкова по-сложен е процесът на изработване. Например, докато се появи финалната форма, трябва да планирате около три до четири часа.

За малките деца този тип DIY по-скоро не е подходящ, но от ранна възраст все по-приятно е да се намери, че е направил своя собствена малка хартиена зоологическа градина.

Помощ за занаятите

Всеки, който изпълнява тази работа за спокоен неделен следобед, а след това отчаяно осъзнава, че е залепил нещо нередно или просто е загубил следите от него, може да се възползва от персоналното обслужване на дизайнерите. Понеже Wolfram Kampffmeyer е на разположение на своите клиенти чрез електронна поща с помощ и съвети. Едно парче пъзел е станало неизползваемо или водачът не ти е достатъчен в джунглата на занаята? След това можете да поръчате допълнителни хартиени части и дори да получите подробно, свързано с проблема инструкции за оптималния успех на занаятите.

Мога ли да получа и животинска фигура, без да се налага да направя моята собствена?

Харесваш ли геометричния дизайн на героите, но нямаш голяма надежда, че можеш да се справиш толкова добре с две леви ръце? Всъщност всички хартиени култури са от хартия Wolf само за домашно кино - но дървените фигури са изключение! Леопардната глава, която можем да висим като трофей на стената, е изработена от дърво и следователно е доставена готов за монтаж. В сътрудничество с дърводелски изделия в Южен Тирол, главите на дивите животни, изработени от масивно дърво като черен орех, череша или бук, са ръчно шлифовани и боядисани. 

Като допълнителен акцент, скулптурата може да бъде позлатена и с 23,75 каратово златно листче, както може да се види на снимката. Главата е с височина около 26 см и тежи 3,5 кг. На гърба на трофея има здрава метална вложка, която ни позволява да закачим леопардната глава на нокът или винт.

Агонията на избор

Еднорогът не е бял за вас, а по-скоро светло розов? След това можете да направите розов еднорог! Тъй като дизайнерът на хартия Wolf да направят различни цветове за скулптурите от хартия. Сега е буквално във вашите ръце дали черен или дори червен слон скоро ще виси на стената ви като произведение на изкуството.

Бихте ли искали да научите повече за проектите за домашни любимци? След това вижте как можете да направите свои собствени лампи и свещи: комплекти за домашно кино от Фрида & Фин.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 45 = 53

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: