Морска декорация: море за вашия дом

Има много начини да украсите дома си. Морската декорация е една от тях и изглежда много приятна. Но какво точно наричате морско дело? Maritime е всичко, което принадлежи на морето. Това са разбира се пясък, черупки, риболовни мрежи, морски обекти, платноходки и много други. Сините, белите, червените и пясъчните цветове са въплъщение на морските цветове, но и дърво, груби въжета и други естествени материали имат морски характер. Искаме да Ви запознаем с някои морски декоративни идеи, които са лесни и бързи за изпълнение. Така че можете да украсите любимите си четири стени и да им даде желания вид къща.

Дюн трева вместо нарязани цветя

Ако мислите за последната си почивка край морето, със сигурност няма да забравите едно нещо: спиращия дъха пейзаж с уникалната си растителност. Тесните, дълги остриета на тревата на дюните държат пясък и дюни заедно и придават на околностите уникален характер. Но не само в открито, но и в къщата, той е идеален като морска декорация. Дюна трева и тръстика са чудесни алтернативи на скъпите рязани цветя. Фалшивият вариант намира своето място в стъклена ваза, пълна с пясък. Независимо дали става дума за декорация на маса, на перваза на прозореца или в XXL форма до дивана - дюна трева е красива идея за морска декорация, която е не само евтина, но и специална.

Морски снимки

Картините са чудесен начин за подправка на голи стени и стерилни стаи. Те оказват огромно влияние върху настроението в стаята и могат значително да повлияят на стила на обзавеждане. Морските снимки естествено принадлежат към морската декорация. Мотиви като плаж, морски и крайбрежен пейзаж имат положителен ефект върху нашето благополучие. Те ви канят да мечтаете и да разпространявате силен, вътрешен мир. Комбинацията от няколко морски мотиви е особено красива и осигурява уютна атмосфера у дома. Експертът на опитите Posterlounge предлага хубав асортимент с нещо за всеки.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Текстил в морски цветове

Текстил като възглавници и завеси може да направи чудеса в скучните стаи. Безшевните дивани и обикновените фотьойли са украсени с едно докосване и изглеждат по-удобни. За да се даде на дневната или спалнята морски вид, текстил със сини и бели ивици или морски мотиви са особено подходящи. В комбинация с монохромни модели в бяло, синьо, червено или пясъчно оцветяване можете да донесете малко спокойствие в дизайна. Съответното одеяло завършва резултата и ви кани да се наслаждавате на новосъздадената морска среда.

Татуировки за стена: прости и бързи

За да разкрасите празните стени и да разпространявате морски усет, татуировките на стените са чудесно решение. Те са чудесна алтернатива на снимките и снимките, лесни за инсталиране и също са евтини. Без значение дали компас, платноходка, фар или границата на любимия ви северен остров - въображението не знае граници. Ако не можете да намерите желания мотив, можете да направите свой собствен дизайн като стикер за стена и да дадете на морската декорация допълнително, лично докосване. Стена татуировка Начало Homify предлага изключителна селекция от въображаеми теми. Никога не е било толкова лесно и бързо да сложите празна стена.

И това е как работи:

За да татуирате стена правилно, повърхността трябва да бъде чиста и суха. За тази цел трябва да се избърсва един прах, без власинки, със стената. Ако току-що сте рисували, трябва да изчакате три седмици, за да получите идеален резултат. За да можете да прикрепите стикера правилно, препоръчително е да използвате нивелир. Който държи татуировката безпомощно, трябва да очаква, че ще се задържи значително по-лошо при повторно залепване. За да може да се прикрепи мотивът без балончета, чистачката чистачка е подходяща за работа от центъра навън.

Muscheldeko

Събирането на черупки и камъни е отпускащо забавление на почивка. Вкъщи малките подаръци могат да се използват за украса. Филиграните купи разкрасяват всяка стая и излъчват много специален чар. Те дават на интериора определено нещо, което всеки иска за дома си. Вазите и фенерите са детска игра на морската декорация и блестят в ново великолепие. Всеки, който намира специални парчета, може да ги преработи от дизайнер в висококачествени аксесоари за дома.

Дървена дъска с чар

Избелената дървесина е идеална за морска декорация. Дизайнерите на K&L стена чл превърнете старите дървени дъски в малки произведения на изкуството, които не само изглеждат красиви на стената. С размери 40 см х 40 см могат да бъдат украсени сами или по двойки чудесно. Морските мотиви перфектно съответстват на материала и се допълват взаимно.

Изкуства и занаяти от север

Малките мобилни телефони и поддръжници на хамбургерния художник jevo са изработени от самозалепван флот и ръчно изрисувани с пресни цветове. В допълнение към плаващите дървесина в космоса се намират фосилизирани парчета корали и черупки. Независимо дали пред прозореца, в ъгъла на стаята или като малка верига на бараката - приятелската, морска декорация е гъвкава и убеждава от любящ дизайн. В допълнение към малките красоти се предлагат и клавиатури и кърпи за реквизит, които също опресняват коридора или банята със скандинавски шик.

Риболовна мрежа като цялостен талант

Независимо дали е като делител на стаи, покривка за маса, балдахин, декорация на стена или завеса - риболовната мрежа е истински талант. Естественият материал незабавно омагьосва стаята с летния, морски вид. В комбинация с морски цветове бившият улов на риба се превръща в истински очен улов. Украсена с редица светлини, мрежата за риболов се разпространява уютно, романтично настроение в здрача. Местните следобеди ни напомнят за красивите часове на миналата лятна ваканция и оставят натоварената работна процедура да се задържи на задната седалка. Върху мрежата за риболов могат да се прикрепят черупки, звезда и други плавателни съдове, сякаш идваха направо от морето.

Малки предмети за разхлабване

Ако имате в дневната си пълна, неспокойна библиотека, трябва да създадете малко място за морска декорация. Малки, морски обекти като платноходки или спасителни ботуши спомагат за разхлабването на дизайна, така че всичко изглежда малко по-въздушно. Въздух и светлина са подходящи ключови думи за морския мебелен стил. Но малките принадлежности за дома не само се побират на рафта, но могат да се използват и за множество морски декоративни аранжименти.

Вятърните светлини осигуряват настроение

Фенерите осигуряват приятна и удобна светлина за миг. Независимо дали е на закрито или на открито, през зимата или през лятото. С малко пясък
Свещите получават стабилност и восъчните остатъци могат да бъдат избегнати
бъде. Дори и обикновените буркани могат да се консумират с Bastband и tealight
преобразувано в атмосферна вятърна светлина. Особено красива
Те идват, когато са украсени в нечетни количества и различни размери
бъде. За уау ефект, няколко малки групи трябва да бъдат разпределени в стаята
така че да осигурят единствената светлина. Кой има останали няколко черупки, може да ги разпространява около свещта и получава морско
Декоративен фенер, който се разпространява приятна топлина. Ако се интересувате от морската декорация, както и от морските мебели, можете да разглеждате този Идеабок.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

63 − 61 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: