Умно пространство: Плъзгащи се врати за малки апартаменти

Плъзгащите врати са особено популярни в малките стаи и апартаменти, защото могат да спестят много пространство. От
Плъзгащата функция не само печели много допълнително пространство, но също така
могат да бъдат гъвкави в модерни, отворени планове
разделени един от друг. Имаме единадесет вдъхновяващи идеи от нашите експерти
подадена.

1. полупрозрачна

Започваме с плъзгаща се врата, която е била преместена в апартамент между откритата зона за живеене, готвене и хранене и коридора. Чрез комбинацията от дърво и стъкло се постига полупрозрачно разделяне, което позволява светлината от една стая до другата, но не се отказва от тяхната разделяща функция.

2. стъклена плъзгаща врата,

Плъзгащите стъклени врати са добра идея, където искате да създавате визуални референции или да се възползвате от естествената светлина от двете страни. Особено в малките апартаменти тези врати не само спестяват много пространство благодарение на плъзгащата си функция, но също така позволяват на тяхната прозрачност да създадат по-щедра усещане за пространство.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Мляко Glass

Подобен ефект се постига и при плъзгащи се врати от матирано стъкло, които обаче защитават малко повече неприкосновеност на личния живот и въпреки че преминават през светлина, но не позволяват директни визуални препратки.

4. Индустриален стил

Понастоящем индустриалният стил на тазобедрената промишленост може да се реализира отлично с такива плъзгащи се стъклени врати, които имат стоманени елементи и придават отделяща се структура на помещения, подобни на таванско помещение.

5. Опростен и прост

Това просто като интересна вариант на плъзгаща се врата прилича малко на завеса, окачена на завеса, но е много по-видима, мирис и звукоустойчива.

6. Всички в бяло

Бялите плъзгащи се врати, които безпроблемно се адаптират към дизайна на стените, са особено незабележими и се вписват перфектно в пуристите, модерни пространства. Техният тънък външен вид също така прави всяка стая видимо по-голяма, отколкото всъщност е.

7. Светло дърво

Тук плъзгащата се врата става декоративен елемент, който ясно се отличава от околността и привлича вниманието на всички, без обаче да е твърде концентриран.

8. Напълно отворена

Тази плъзгаща се врата между дневната и спалнята не само заменя класическа врата, но и цяла стена и може да бъде затворена или не, изобщо, само наполовина или напълно.

9. Японски вдъхновение

Тук виждаме плъзгаща се врата от стъкло и тъмно дърво, която е вдъхновена от японския стил, излъчва мир и спокойствие и гарантира, че естествената светлина може да се разпространи в целия апартамент.

10. Структурни стъкло

В допълнение към напълно прозрачното стъкло и непрозрачното матирано стъкло можете също така да направите своята плъзгаща се врата с такова структурно стъкло, което не е толкова непрозрачно, колкото стъклото от матирано стъкло, но все пак гарантира малко повече уединение от обикновеното стъкло.

11. Безпроблемно коригирано

Накрая ще ви покажем пример за плъзгаща се врата, а банята е отделена от спалното помещение. Вратата се адаптира безпроблемно към дървесината облицована преграда, което я прави не само незабележима, но и супер модерна и стилна.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 13 = 18

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: