Тераса дизайн: съвети и идеи

Терасата е нашето абсолютно любимо място, особено през лятото. Той разширява жизненото пространство навън и ни позволява
да се насладите на топлия сезон и чистия въздух. Като нас
Създаването и проектирането на нашата тераса зависи не само от нашата собствена
личен вкус, но също така и от индивидуалния бюджет, местоположението и
много повече фактори. Имаме няколко интересни съвети днес и вие
Идеите за дизайн на терасата донесоха с вас вашата тераса това
Лятото може да направи абсолютния оазис на благосъстоянието.

бамбук етаж

Когато става дума за нов етаж на терасата, вие сте разглезени за избор. За тези, които търсят трайни, трайни, красиви и устойчиви подове, препоръчваме да мислите за бамбук. Естественият материал е не само изключително труден и в същото време чудесно еластичен, той е и климат и екологосъобразен, защото бамбукът е едно от най-бързо развиващите се растения на нашата планета. В Bambus Komfort Parkett има голямо разнообразие от висококачествени бамбукови настилки за откриване.

Индивидуално засаждане

За повечето от нас красиви растения за тераса дизайн задължително с него. Но не всяко засаждане наистина приляга на всякакъв вид тераса, всяко място и всяка среда. И от пищната зелена джунгла до минималистичния дизайн до практичната кухня градина, всеки от нас има различна представа за това как би изглеждало да засаждате собствения си вътрешен двор. Нашите експерти от Пол Мари Създаване Вземете всички тези фактори в съветите им за дизайна на терасите и създайте точно терасата, която е перфектно пригодена към вашите индивидуални нужди, идеи и местни условия.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Почивки на Балканите

Бихте искали да имате чисто усещане за почивка на вашата тераса? Тогава плувният басейн, зелените растения и тенти вече са три важни елемента по пътя към перфектния оазис на благосъстоянието. Тази гениална тераса е създадена от Кунц архитекти изпълнява и е част от модерна пасивна къща в Аугсбург. Тук е гарантирано всеки ден спокойна почивка настроение!

Подготвен за всяко време

За съжаление, в тази страна прекалено често времето се проваля, когато става въпрос за използването на терасата възможно най-често. Колко добре е това HMG покрив и стена Zeven GmbH който с красивите алуминиеви покриви на терасата разширява сезона на открито и гарантира, че можем да се наслаждаваме на откритата ни част дори когато времето не е толкова хубаво.

Въпрос на технологиите

Перфектната тераса е не само красив изглед, но и перфектната технология, така че да имате възможно най-дълго удоволствието си в новото любимо място под открито небе. Нашите експерти от Технологията на системата Gutjahr разработват цялостни решения за безопасно отводняване, вентилация и отделяне на покрития за балкони и тераси за повече от 25 години. В сърцето на това са дренажни и отделящи се подложки. Подходящите дренажни решетки, профилите на краищата и улуците, както и хидроизолационните и хоросанните системи допълват продуктовата гама.

Изискани декоративни идеи

Цъфтящи растения, елегантни мебели, цветни възглавници, атмосферни фенери - балкон и тераса могат да се направят удобни с разнообразни аксесоари. Но мислили ли сте някога за открит килим? Тя превръща Вашата тераса в нито един момент в уютна всекидневна под открито небе и скрита от пътя дори изпочупени дървени дъски или грозен етаж на балкона. Нашите експерти от benuta имате богат избор от шик килими на открито, които се предлагат. Заслужава си да спрете.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

41 − = 33

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: