11 елегантни бани, които ви канят да се почувствате добре

Призраците се разделят по отношение на това, как изглежда перфектната баня. Някои обичат максималния минимализъм, други го обичат
оживен блясък, други се връщат на индустриален шик, ретро очарование или
игриво романтика. Днес имаме единадесет проекта за баня за вдъхновение
нашите експерти, които са съвсем различни, но
Всички те имат едно общо нещо: те ви канят да останете с комфорт и елегантност
а.

1. С места за сядане

Банята вече не е просто мокра стая, която напуска колкото е възможно по-скоро. Напротив: Днес искате да останете по-дълго тук. Защо не инсталирате удобна зона за сядане, която подчертава уюта на стаята?

2. Проста елегантност

Съвременната интерпретация на елегантността за много от нас включва ясни линии и спокойно съкращаване на най-важното.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Vintage Блясък

Но има и друг начин: тази баня излъчва елегантност по свой собствен начин и омагьосва зрителя с носталгични рекордни елементи.

4. Мрамор фокусиран

Мраморът се счита за един от най-добрите материали, които могат да бъдат използвани за направата на баня. Тук не се забърква, но се препуска и създава елегантна атмосфера, която остава съвременна и спокойна благодарение на ясни линии и намалени цветове.

5. Чисто лукс

Мраморът е и главният герой в тази баня и обещава чист лукс във връзка с удобни мебели и много пространство.

6. Съвременният минимализъм

Тази баня, която, по съвременен начин, изглежда елегантно елегантна и се освобождава от всичко, което е излишно, е просто, неподходящо и чисто.

7. Естествени материали

Естествените материали като дърво и естествен камък автоматично създават елегантност и висококачествено чувство за пространство в банята. Нямате нужда от много повече.

8. Носталгична романтика

В тази баня има много игриво и пищно, което получава нещо от комбинацията от украсени детайли, ретро елементи и грубата тухлена стена.

9. уелнес храм

Душ тип XXL на пода с ефекта на дъждовния кош и различни други технически приспособления се движи в тази баня до центъра и му придава висококачествен, модерен, елегантен лукс.

10. Умно разширено

Ако искате да направите малките бани визуално по-просторни, можете да работите с големи огледални повърхности, които имат увеличителен ефект.

11. Малко, но хубаво

Нашият последен пример показва, че дори малките, просто поддържани бани могат да изглеждат доста елегантни. Перфектно координираните цветове, висококачествените материали, модерното оборудване и перфектното осветление ви канят да останете и да се чувствате добре.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

54 + = 58

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: