Създаден по минималистичен начин: Ще бъде стилен и удобен!

Как се чувствате за минималистичен интериор? Ние можем от щедро обзаведени интериори
с ясни линии и няколко избрани домашни аксесоари не достатъчно
получите. Въпреки че много хора мислят, че по-малко декор е уютен
Амбиентността предотврати, препоръчваме на всички експерти по обзавеждане точно обратното.
Тъй като по-малко мебели и декорация прави стаите ви по-ярки и дори ги оставят
изглеждат по-големи. Вдъхновени от тези минималистични живи идеи -
ние ви донесохме 21 приказни примера!

1. Изключителни мебели и докосване на цвета!

Независимо дали в дизайнерския бутик или в бълха пазар: специални мебели могат да бъдат намерени на много места. Изберете колекционерски предмети и се въздържайте от доставката на стаята. По-малко определено е повече! Съвет: С цветни възглавници или тапицерии поставяте прекрасни акценти.

2. Естествени материали

Естествените материали са една от най-популярните тенденции, когато става дума за интериорен дизайн. Особено стенна облицовка от дърво или висококачествена мебел, произведена от естествени материали, може перфектно да се комбинира с модерни парчета. Ако иска да стане още по-благородна, съчетайте цветовете на земята с класически бял.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Настройте банята практично и удобно

Разбира се, бихме искали да се чувстваме особено удобни в банята. Но това не изисква много аксесоари. Изберете няколко свещи, кутии или цветя и се уверете, че вашият санитарен възел също има практически елементи като рафтове, кутии & Ко е собственик.

4. Ярки цветове за по-голяма елегантност

Ярките цветове са нищо друго освен скучно! Изберете класически бял, кремав или бежов тон. Те правят вашия дом визуално по-големи и винаги имат стилен ефект.

5. Минимализъм на терасата

Имате малка тераса или балкон? Опитайте да намалите някои аксесоари и мебели и просто оставете това, от което наистина се нуждаете. Ще бъдете изненадани колко по-голяма е тя!

6. Хубав рафт

Независимо дали в спалнята, в кухнята или в дневната: Много стаи не могат да правят без шелф. Тук можете да поставите книги, списания, декоративни снимки или други декорации перфектно. Резултатът: подреден поглед, където всичко има своето място!

7. Елементи от стъкло

Просто не можем да получим достатъчно стъклени интериори. Независимо дали има душ, голям прозорец или специална маса в хола - стъклото винаги има елегантен вид, което прави всяка стая още по-красива.

8. Рафтове за монтаж

Функционалността играе все по-важна роля в нашето съоръжение. Класическият е вграденият рафт, който не само пести пространство, но и украсява във всеки дом едно очарователно устройство.

9. Интегрирайте технологията по стилен начин

Независимо дали има телевизор, който може да се намери в специална стойка или фурна и хладилник, които се вписват прекрасно в кухнята: помислете къде точно искате да интегрирате устройствата си и намерете място, където те да са на едно Бъдете част от стилната интериорен дизайн.

10. Рустик и модерен

Рустик дърво отговаря на модерен интериор в бяло: Тази комбинация винаги създава много специален външен вид, който създава прекрасна атмосфера.

11. Големи мебели

За елегантна атмосфера, щедри мебели са незаменими. Тайната: Разполага само няколко парчета в къщата и се радва на светъл и просторен дизайн, вместо да интегрира много малки елементи.

12. Повече динамика чрез текстури

Чудесен начин да добавите индивидуални акценти: изберете материали с уникална текстура, която ще даде на стаите ви повече динамика и дълбочина.

13. Топлина и уют

Дори и да не ви харесват селски мебели, трябва да инвестирате в дървен под. Това изглежда прекрасно дори в съвременен интериор и дава много топлина и уют.

14. Бели, бели и бели

Когато става въпрос за минималистичен и елегантен интериор, никога не може да се интегрира прекалено много бяло. Той винаги изглежда ярък, щедър и стилен.

15. Функционално устройство

Разбира се, мебелите и аксесоарите трябва да изглеждат привлекателни и прекрасни нашите стаи. Но в същото време трябва да се погрижим да не забравяме функционалния аспект. Вместо да избирате хубаво, но тъмно осветление, можете също да използвате осветяващи светлини или да прикрепите голям часовник като декорация на стена.

16. Изискана кухня

Модерните кухни вече не се нуждаят от дръжки, които често служат само като декорация. Вижте този пример, който изглежда прекрасно и не изисква декор.

17. Иновационни технологии

Кабелен смут и безброй устройства не правят красива дизайнерска работа. За щастие, днес има много начини да изгубите неприятни неща. Какво ще кажете за малко отделение за удължителния кабел в кухнята например?

18. Класически форми

Чисто, минималистично и фино: В идеалния случай избирате добре познати и доказани форми и материали, които не са прекалено господстващи, така че вашите стаи да могат да работят за вас.

19. Необходими принадлежности за дома

Дори и да ни хареса минималистичен, някои неща просто не могат да липсват. Красивият килим прави нашите стаи комфортни и същевременно не отнемат ценно място. Трябва!

20. Отворете живот

Друга тенденция, която ни вдъхновява: С премахването на някои стени създавате по-големи стаи и светла, просторна жива атмосфера.

21. Симетрия

Симетрично подредените аксесоари ви дават по-голяма структура и изглеждат чудесно организирани. Опитайте!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

76 − = 72

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: