6 иновативни подови настилки

Подовите настилки днес се състоят от разнообразие от продукти, които заплашват да изгубят следите на нещата бързо. Традиционната употреба на дърво и камък все още е актуална за подовете, но през последните няколко десетилетия тези конвенционални покрития са обединени от много нови варианти, които постоянно се развиват. За да запазите обзора, ние сме съставили малка селекция от иновативни подови настилки за вас в тази книга с идеи. Тези предложения ще бъдат от особена полза за собствениците на жилища, които са подложени на големи ремонти или изграждане на имот от нулата. Изборът на подови настилки е важен за интериорния дизайн, тъй като ще ви позволи да направите решаващо въздействие върху основния ефект на жилищното пространство чрез избор на цвят и опции за повърхността. Какви натурални продукти и нови композити предлага на пазара, можете да прочетете сега.

1. визуална замазка

Покритието е известно предимно като подходящо подово покритие за мазета. Често той бил смятан за подземен материал за финала
Подова настилка и останахме в обикновената дневна с очите си
скрито. С нарастващата популярност на бетона за употреба в
Това трябва да се промени рязко в закрити помещения. Непрекъснатото очарование на замазката
внезапно стана модерен и оттогава насам с иновативен дизайн на стаите
използва. Стейд сега беше издигнато по име до Сихтерстрих и е
сега известен също като дизайн замазка. на
предикат дизайн подовата настилка се нанася върху повърхността
толкова рафинирано е, че асоциациите с грубо структурирани
Подземните етажи изчезват. 

Подовата настилка се подобрява чрез шлайфане
и полиране. В това се състои степента на иновации на този етаж, чийто
характерни структури и цветни неравномерности сега като диви
може да се появят подчертани шаблони. Като основа за
Мебелите и аксесоарите към дома правят дизайнерската подова замазка с висок контраст
Подложка, която поради своите характеристики е над кухнята,
Всекидневната и банята са позволени през цялата дневна. Това пада ли?
Изборът на подови настилки на визуална замазка, той е силно препоръчително на
Обърнете внимание на състава на материала. Не всеки замазка е за
гола употреба като подходящ етаж, което е защо само сортове с
не са чувствителни към влага.

2. Плочки

Ако търсите подова настилка, създадена за вечността, тогава сте на правилното място с каменни плочки. В продължение на хиляди години жилищата не само са били изградени от камък, но и подовете им са били покрити с камък. Мраморният камък с висококонтрастните му структури е смятан за особено благороден и затова е все още популярен днес. Като елегантен фон този под, подходящ за всички стаи. Във входното помещение гостите са привлекателни както за посетители, така и за жители, празнични в дневни и трапезарии, луксозни в банята, а в кухнята, полирани каменни плочки се оказват изключително практични. Разбира се, в случая на подови плочки обърнете внимание на устойчивостта на плъзгане, която е посочена при закупуване в специализираната търговия. 

Други естествени камъни се предлагат във формат на плочки, който не е сравним с блясъка на мрамор. Въпреки че върху тези подови настилки се наблюдават и органични повърхностни структури и модели, плочки от естествен камък, вместо отразяващ блясък, се появяват в груби области, които отговарят в по-голяма степен на нашето разбиране за природата. Този органичен ефект може да направи коридорите и стълбищата привлекателни, но също така да теглят от терасата в съседната трапезария или хол. 

Понастоящем настилката е друг природен продукт в тенденцията: дърво. Това е изненадващо, тъй като познаваме дървените настилки като класически подови настилки. Другото се прилага, ако дървото е под формата на каменни плочки. В този вариант плочките сега се намират в много съоръжения и имитират паркетните подове, с традиционните модели на полагане, много убедителни. 

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Паркет

Паркетът е класически подови настилки и винаги е бил популярен за вътрешно ползване. Въпреки че дървените плочи за подови настилки далеч не са толкова здрави, колкото алтернативите, споменати по-горе, те имат собствен въздух, който едва ли може да се сравни с други подови настилки. За да направи паркета издръжлив и надежден спътник за интериорен дизайн, в производството се използват висококачествени твърди дървесни видове, които дават характерните нюанси на настилката. Нашите експерти също предлагат паркетни подови настилки, чиито дървета са допълнително боядисани.

4. Линолеум

Благодарение на външния си вид и външния вид, човек би си помислил, че линолеумът е продукт на изкуството. С пластмаса обаче тази подова настилка няма нищо общо, освен може би може да възникне само индустриалната комбинация от естествени вещества линолеум. Индикация за това е самото наименование на продукта: Думите ленено масло и маслото се намират в неговото наименование и се отнасят до семената на лененото растение, от което се получава лененото масло. В допълнение към това растително масло, корк брашно и юта са важни за състава на линолеум линолеум. Еластичната естествена тъкан е разработена за първи път в средата на 19-ти век и оттогава е оценена като трайно подово покритие. С това свойство линолеумът е подходящ субстрат за силно използваните площи на апартамента или къщата. Стълбите могат да бъдат проектирани атрактивно и ефективно с широката цветова палитра на линолеумните подове. 

6. OSB плочи

Ако искате да бъдете вдъхновени от процеса на увеличаване на оборотите или ако искате да възприемете различен подход към дизайна на пода, трябва да имате предвид OSB Platten. Това са материали на основата на дърво, които са от дървесни влакна. От големите дървени стърготини се произвеждат OSB плочи, които се показват в дива пукнатина на повърхността. Първоначално тези панели са отпадъчни продукти, но като подове, грубите текстурирани повърхности са иновативни и интересни. С цвят можете да добавите това впечатление още повече. Повече съвети за подовата настилка ви дават това ръководство.

5. Епоксидна смола

Епоксидната смола е подово покритие, което се използва само в интериорния дизайн през последните десетилетия. Това е синтетична смола, получена от химически процеси и следователно може да бъде описана като висококачествена пластмаса. Основният е и не е бил използван като подово покритие на епоксидна смола, а като корозионна защита, запечатване, лепило и повече в електротехниката, машиностроенето и корабостроенето. Други дестинации могат да бъдат приписани на епоксида, но ние се интересуваме само от неговите свойства като подови настилки. Като под, синтетичната смола е безпрецедентно устойчива благодарение на силните й характеристики. Не само устойчива на абразия, прах и износване, но и устойчива на масла, химически устойчива и водоустойчива. Това прави подовите настилки популярни за използване в кухни и бани, но епоксидна смола може да се окаже стабилен етаж и в други жилищни помещения. При безброй цветови опции тази подова настилка предлага идеални опции за дизайна на стаите, които могат да бъдат разширени чрез добавяне на така наречените чипове към избран цвят. С Chipseinstreuung показва благородната лъскава повърхност с много сребърни частици, които придават гланц на черешката върху тортата. За съжаление, подовата настилка с епоксидна смола не е много благоприятна, така че може да се очаква цена на квадратен метър от най-малко 40.00 евро. Друг недостатък е обработката на подовата настилка: Стайната температура не трябва да надвишава 10 ° C, а UV лъчите не издържат на тази почва, така че епоксидната смола бързо жълтее при постоянна слънчева светлина. Въпреки това, подът е бързо облицован със смола, подвижен след 24 часа и може да бъде зареден отново след три дни.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 8 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: