Cool къща с уау ефект

Къщата, експертът на фотографа ни Жоана Франса Това наистина беше много специален дом тук. Той стои
В покрайнините на Бразилия и се обитава от млада двойка. Тя е построена
от 3.4 arquitetura в безкомпромисно съвременен стил без оръжия и Чичи.
Все пак, това не изглежда студено и взаимозаменяемо. Напротив: това е
интегрира живописния пейзаж в жизнената концепция, предлага много
Комфорт, готин дизайн и също така е изключително енергийно ефективен -
и всичко това на само 95 кв. м жизнено пространство.

заден

Както по отношение на същественост и по отношение на цветове и форми, къщата е насочена към модерната архитектура: конкретен случай удари изчистени линии, много стъкло и плосък покрив. Това, което не виждате от тази гледна точка: покривът е озеленен и има система, която събира дъждовната вода, така че да може да се използва в дома.

преден

Гледан от другата страна, живописният ландшафт, в който е поставена сградата, става ясен. За да се намесят възможно най-малко в природата, архитектите и строителите избират конструкция с нисък плосък покрив, която отчасти се дължи на хълма на кокилите. Природата става част от архитектурата и важен аспект на живот и живот.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

от гледания

Тесният къщата е украсена от двете дълги страни с големи стъклени плъзгащи врати и прозорци от пода до тавана - от една страна, за да предложи жителите прекрасна гледка към пейзажа, а от друга, за да се постигне естествена вентилация и циркулация на въздуха. По този начин климатизацията може да се достави дори и в горещи дни. Използваният бетон и зеленият покрив, които гарантират, че топлината остава навън, също допринасят за приятния вътрешен климат.

всекидневна

Вътрешността на къщата отразява външната архитектура 100%. Отново, фокусът е върху намалените цветове, форми и материали. Разделителните стени, които никога не заемат цялата ширина, са направени от един и същ стоманобетон като външните стени и са съзнателно оставени незавършени и необработени. Топлата, естествена дървесина на подове и мебели служи като контраст на прохладния индустриален стил.

спалня

Също така в този спалнята има ясна видимост на идиличните околности, че тя е част от стаята и ежедневието на жителите на изцяло остъклени странични стени. Интериорният дизайн е умишлено намалена до най-важното и се откаже от ярки цветове, буйни аксесоари и процъфтява да осигури спокойна обстановка за метене панорама, Слънцето се движи към центъра.

баня

Банята е модерен уелнес оазис с изглед към дефилето. Къде имате такава панорамна гледка, когато миете зъбите или под душа? На издигнатото място далеч от други къщи и улици не е нужно да се страхувате от нежелани прозрения. Всеки, който се страхува от неприкосновеността на личния си живот, може лесно да затвори стъклените повърхности с ролкови щори.

вечер

Казваме сбогом на тази впечатляваща къща с поглед назад. От терасата можете да погледнете през дневната към другата страна. През нощта сградата е осветена външно и вътре в атмосферата и по този начин изглежда още по-удобно и уютно.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

63 − 59 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: