Дизайнът на съблекалнята е лесен

За много жени и много хора, които имат свои съблекални е абсолютна мечта, която все повече хора изпълняват.
Нищо чудно, защото отделно помещение за гардероба означава достатъчно
Съхранение за всички дрехи, обувки и аксесоари, добър обзор и
бързо намиране на определени дрехи. Всичко има своето място и може
се опитаха на едно място и се съчетаха. Кой излезе от стаята
След като дрешникът трябва да бъде, умело перфектен оазис за оформяне
искате да правите, но трябва да обърнете внимание на няколко неща. Имаме някои полезни неща
Съвети и трикове, както и идеи за съблекалня, донесени до вас
Подкрепете реализацията на мечтата си за текстилно обзавеждане.

Цветове и материали

От гледна точка на цветовете и материалите в съблекалнята, разбира се, всичко е позволено на първо място, което е угодно. Въпреки това, трябва да сте сигурни, че не правите малки стаи твърде тъмни. По принцип, светлите, топли цветове приканват и създават уютна атмосфера в съблекалнята. Също така е изгодно да изберете подова настилка, която излъчва уют и комфорт. Паркет и естествен дървен под изглеждат елегантни и естествени, килимите осигуряват допълнителна топлина и абсорбират звука.

Отворено или затворено?

Независимо дали оборудвате съблекалнята си с отворени рафтове или затворени шкафове зависи преди всичко от личния ви вкус. И двете версии имат своите предимства и недостатъци. Ако се обърнете към затворените фронтове на шкафовете, вашата съблекалня винаги ще изглежда чиста и подредена. Освен това можете да изберете кабинетни системи, които предлагат индивидуални оформления на помещенията и подходящите аксесоари. Въпреки това, дребните съблекални в частност могат бързо да станат тъмни и стръмни по този начин. Рафтовете, от друга страна, имат предимството да направят цялата стая доста по-отворена и на пръв поглед добра представа за целия гардероб. Въпреки това, при отворените рафтове, трябва да се спазва стриктния ред, така че всичко да не изглежда хаотично и разхвърляно. И, разбира се, дрехите не са толкова добре защитени от прах, слънчева светлина, молци и миризми. Между другото, много от тях предпочетат комбинация от двата модела, както можете да видите на нашата примерна снимка.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Използвайте местоположението умело

Дори малки стаи и стаи с кристални наклонени покриви са идеални за съблекалня. Мебелите, изработени по поръчка, които са точно подравнени с ъглите и наклона на отделната стая и могат да използват оптимално всеки сантиметър от пространството, са полезни при настройването.

Правилното споразумение

Добра организация са гайките и болтовете в съблекалнята. Отделни зони и зони за конкретни дрехи ни помагат да следим. Пуловери и панталони, намерени в теми корт, ризи, блузи, рокли и сака на закачалки, чорапи и бельо се вписва в чекмеджета и обувки принадлежат на допълнителни рафтове за обувки и рафтове. С аксесоари, като стенни куки, дрехи релси, вложки, кутии, бижута щандове и Ко е още по-лесно да се поддържа ред и да намери дръжката точно това, което търсите.

Правилното осветление

Правилното осветление е важен аспект при проектирането на съблекалня. В края на краищата искаме да държим под око всички дрехи и веднага да разпознаваме различни модели, цветове и тъкани, без да се налага да ги дърпаме на прозореца или най-близката лампа. В допълнение към таванните осветителни тела, основното осветление в съблекалнята се осигурява от лампи с въртящ се отражател, които ни позволяват директно да осветяваме определени части от стаята. Освен това се препоръчва да се инсталират допълнителни източници на светлина в шкафовете и рафтовете, както и в огледалата и коридите за грим. Специалните халогенни лампи осветяват и най-тъмните ъгли на шкафа, докато светлите ленти могат да бъдат прикрепени към вътрешния ръб на шкафа. Огледалата, които вече нямат вграден светлинен източник, трябва да имат осветление от лявата и дясната страна. Санираните стъклени нюанси и осветителни тела с индекс на цветопредаване Ra ≥ 80 са подходящи за едноцветно, безсенно и цветно осветление.

Можете да откриете още по-голямо вдъхновение по въпроса за обличането в нашия Ideabook 7 различни гардероба.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

57 + = 65

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: