Cool рафтове от немски дизайнери

В дните, когато единственото изискване за един рафт е да се осигури практично място за съхранение на книги и козметика. Беше скучно
вчера, рафтовете днес са готини, стилни, забавни и
пази някои изненади, готови за нас. Следните модели са от
от творчески немски дизайнери, които са го направили мисия за нас
с рафтове, които са не само практични, но и реални
изглежда страхотно и се превърне в много специален окото в нашия апартамент.

Cool подредени

Стената на стената JO 21 е малък обслужващ служител, който намира място дори в най-тесния коридор. Трите рафта се свързват с привидно случайни дървени дискове, което придава на цяло много специален чар. Друг акцент е жлебът, който е бил смлян в дъното и сега се грижи надеждно за нашия ключодържател.

Урок по геометрия I

Не, в оптиката нямате нищо и не е много пиян: Този рафт звън дизайн беше просто напълно откъснат от прави ъгли и беше построен от паралелограми. Това води до изненадваща, вълнуваща и индивидуална цялостна картина, която гарантира привличането на вниманието на всеки в хола.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Урок по геометрия II

От паралелограмата той отива към кръга. Природа Flexi Tube Изработен от букова дървесина и обработен с восък от органичен произход - за хора, които обичат чистия дизайн и природата. Най-хубавото е не само формата и материалът на този необикновен рафт, но преди всичко фактът, че всеки от нас от индивида Flexi тръба Елементите могат да съберат свой собствен желания шелф. Дали на пода, на стената, до или над всяка друга, индивидуално разпределени или в група - Flexi тръба прави всичко и стабилни скоби от неръждаема стомана, които поддържат отделните компоненти във форма.

ярко жълт

За онези, които обичат минималистичния дизайн и чисти форми, но не искат да се откажат от цвета си, това е всичко SR03-Regal е само правилният избор. В слънчево жълто тя носи добро настроение в бараката и благодарение на покритата с прах стоманена ламарина е изключително здрава и издръжлива.

банково дело

връзка е библиотека от различен вид и ни очарова със своя странен чар. Закачните алуминиеви скоби с прахово покритие правят книгите да стоят надеждно дори и без бележки. Дъбовата релса е закрепена с два винта и служи като стабилно захващане на стената. Хладен рафт за тези, които точно като дъски и прави ъгли са просто твърде скучни.

Излез до ъгъла

Рафта гребло може да стои само в един ъгъл на стая, което го прави перфектно допълнение към празните ъгли и ъгли. Трите крайни точки на лентите държат рафта вертикално и осигуряват необходимата статика. Между другото: Този хладен рафт не само изглежда страхотно и се адаптира безпроблемно към всеки интериор, но и с социалната си вена, защото гребло се произвежда в сътрудничество с работни места с увреждания.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

33 − = 32

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: