Reducer støj: tips til et stille hjem

Det ved vi alle sammen: Nogle gange knuser det her, nogle gange er det rattles der, så buzzes det i dette hjørne og knirker i det. Støj i dine egne fire
Desværre kan vægge ikke helt undgås, men permanent og i en
bestemt volumen han virkelig får på hans nerver. Og derhjemme
Vi ønsker os en vis fred og et afslappende miljø. ingen
Problem: Vi viser dig i dag hvordan man laver nogle enkle tricks og
Skew lyd og reducer støj. Fra de rigtige møbler
at perfektere beboelsesplanlægning og fra det rette udstyr til de hjælpsomme
Tilbehør op til passende reparationer og forbedringer, vi har
bragte med dig nogle tips til at gøre dit hjem til et godt klima
Kan skabe ører og nerver.

barrierer

Faktum er, at åbne, rummelige værelser og store, glatte overflader afspejler lyden og sikrer, at den spredes uhindret og undertiden endog forstærker. Derfor bør man handle, hvis man ønsker at reducere støj i sit hus. Glasdøre og vægge har den fordel at ikke visuelt begrænse generøsitet og lysstyrke, men hjælper stadig med at fange lyden. Derudover bryder rumdelere, små møbler og et samspil mellem store skabe og luftige hylder lyden, omdirigerer den og distribuerer den i rummet. Dette skaber barrierer i åbne grundplaner og foran store mure, der står i vejen for et øget støjniveau i ordets rigtige forstand.

tekstiler

Tekstiler er pålidelige lydabsorberende stoffer, der reducerer efterklangsværdien betydeligt i værelser og dæmper støj. I stedet, hvis du kun skaber barre vægge og glatte overflader overalt, har lyden fri regning, og selv relativt små lyde bliver hurtigt en forstyrrende faktor - både for os selv og for vores naboer. Med højhøjde tæpper, gardiner omkring vinduerne og enhver form for polstret møbler, kan vi således vidunderligt reducere støj i vores fire vægge og samtidig skabe en hyggelig touch. Især i børnehaven, hvor et bestemt støjniveau ikke kan forhindres, bør du helt sikkert lægge på tykke, bløde tæpper. Disse har også andre fordele, fordi de holder fødderne af de små varme, beskytter mod skader, og når noget falder ned igen, er det ikke nødvendigvis straks brudt. Foran vinduerne og på væggene er det ifølge eksperter et godt valg at reducere støj. Jo flere rynker de smider, desto bedre er lydisoleringen. Hvis den passer til din egen stil, kan du også beskytte den med moderne gobeliner eller tekstilbilleder på store, blotte vægge.

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

De rigtige køkkenapparater

Køkkenet er et af de støjende værelser, hvor der ikke kan opstå høje retter og andre lyde. Men selv her kan du reducere støj med nogle tricks og ideer og bidrage til en roligere husstand. Først og fremmest er de rigtige elektriske apparater. Opvaskemaskiner, emhætter, blenders og Co. var så irriterende højt, at du næppe kunne tale, når du stod ved siden af ​​dem. Fabrikanterne har gjort store fremskridt de seneste år med hensyn til en betydelig støjreduktion. Moderne opvaskemaskiner, for eksempel, er nu under 50 decibel, hvilket ikke er højere end en dæmpet samtale. Derudover anbefales det, at når man køber nye køkkenmaskiner på testmærket Blå engel som blandt andet tildeles for produkter, der genererer meget lidt støj. Dette gælder selvfølgelig også for apparater uden for køkkenet som støvsugeren, vaskemaskinen eller tørretumbleren.

Dokumenter og svævefly

Du har valgt et moderne, roligt elapparat, men du er stadig for højt? Eller har du bare ikke plads i budgettet til en ny vaskemaskine, især ikke hvis den gamle stadig fungerer godt? Intet problem, i dette tilfælde kan isolerende gummiunderlag bidrage til at reducere kraftig vibration og rystelse, hvilket reducerer irriterende støj. Men ikke kun elektriske apparater er støjende roommates i vores fire vægge, selv den moderne tendens til glat træ, beton eller stengulve i stedet for gulvtæpper hjælper ikke med at dæmpe støj i hjemmet. Således ved de enkleste daglige bevægelser som klatring af trapper, ved stole og højhælede sko irriterende støj. Mod sidstnævnte hjælper afkald på pumper og co inden for lejligheden. De resterende forstyrrende faktorer kan elimineres af filtglider under stol- og bordben - eller med kvidde stolstokke - og i skridt måtter, som giver trappen til lydabsorption. I dag er disse tilgængelige i mange forskellige former, materialer og farver, så de også tilpasses perfekt til de moderne møbler og opfattes ikke som en gammeldags forstyrrende faktor.

Reparationer og forbedringer

Især i flerefamiliehuse, kommer du ofte sammen med, som det er en kære, at naboen var på toilettet eller bare tog et bad. Årsagen: Løbvand skaber støj i rør og rør, som overføres af vibrationer til andre komponenter og dermed kan spredes relativt uhindret. For at forhindre denne transmission skal de tilhørende rør afkobles med rørklemmer. Disse bør dog nødvendigvis have en Dämmeinlage til at udvikle den ønskede effekt. Rørskaller, der kan placeres over rør, giver lydisolering. Men ikke kun rør og rør i væggen kan irritere os med støj, selv trægulve har det tvivlsomme talent at knække og knæke ubehageligt, især når de har nået en vis alder. Dette sker normalt fordi negle er løsnet. En tømrer kan rette denne fejl med relativt lidt indsats.

Beskyttelse mod støj udefra

Ikke kun i hjemmet kan et højt lydniveau virkelig komme på dine nerver, og også støj udefra er ofte en stor forstyrrende faktor. Selv om det er mindre tilbøjelige til at have en direkte indflydelse på ham, kan han alligevel reducere det betydeligt med nogle kloge foranstaltninger. Da det meste af lyden trænger gennem vinduerne, skal du sørge for, at isoleringen mellem vinduet og væggen er uhindret, og om nødvendigt korrigerer lækager. Skodder foran vinduerne giver også lindring fra støj ude og garanterer rolige nætter. Du bør også kigge tæt på dørene, hvis du føler, at for meget støj kommer ind udefra i huset eller i lejligheden. Selvklæbende tætningsbånd gør det nemt at afhjælpe problemet selv. Hvis det stadig er for højt i lejligheden, bør du tænke på lydabsorberende vægge, som også kan opbygges senere, eller lydabsorberingsplader, som er fastgjort til indervæggen. Selv ophængte lofter med integreret isolering kan reducere støj.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: