Срок на идеи

Четенето ви е натрупано, но все още търсите книжарница, която веднъж не е бяла и изработена от дърво? Искаш нещо, което да стои от една страна като мебел за теб, но в същото време се вписва в твоя стил? Тогава нека се вдъхновите тук и сега:

Шкаф за обувки с разлика

Добра идея, ако не знаете точно какво ви е необходимо пространството за съхранение: Просто монтирайте квадратни сребърни рафтове един до друг на стената. Удобен за шалове, книги или кутии за обувки. Особено по отношение на обувките, защото предимството на това е: Системата може да бъде разширена по желание ...

Толкова добре, толкова добре

Добре е, ако мебелът неблагоприятно се интегрира в останалата част на обекта. Бялото на бялото винаги работи добре - и ако имате нужда, можете все още да поставяте акценти с книги и декорация!

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Наклон за обесване

Не се чувствай като бяло дърво? След това вземете някои висящи елементи, които можете да окачите симетрично или диво разпространени на стената и да се разширят по желание. Още по-добре, като цяло, както тук, разбира се, със специален фон за изгода!

кутия игра

Дори обикновените квадратни кутии, разпределени по различен начин на стената, могат да направят забавен ефект. Особено ако стената във фонов режим е боядисана в истински взрив.

Chameleon стена

Рафтът, който е вграден в стената и по този начин визуално изчезва, има много предимства. Например, че всекидневната винаги изглежда наистина подредена!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 6

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: