Кои подови настилки за влизане и вход?

Алеята и зоната около входа на къщата могат да бъдат проектирани и закрепени по различни начини. Като подови настилки са подходящи асфалт, павета, дърво, чакъл, чакъл,
Естествен камък или тухла. Ще ви покажем общ преглед на различните
Възможности. Кой избирате?

1. калдъръм

Паветата са трайни, здрави и здрави. Освен това те убеждават с разнообразие от различни дизайнерски опции. Дори ремонтите са лесни за изпълнение, което прави този тип подови настилки особено практичен. Единственият недостатък: Тъй като плевелите могат да поникнат в ставите между отделните камъни, грижите са сравнително сложни.

2. бетонни плочи

Модерни и визуално привлекателни са бетонните плочи за входа и входа. Съществува обаче и опасност от плевели между ставите. Който иска да избегне това, прибягвайки до затворен асфалтов или бетонен настил, който си струва с изключителна сила, особено в оживените алеи.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. дърво

Естественият дървен материал винаги изглежда привлекателен и елегантен. Въпреки това, той е подходящ само за райони, които са изключително достъпни пеша, а когато са мокри, съществува риск от подхлъзване. Важно: Не забравяйте да изберете твърди, устойчиви на атмосферни условия видове дървесина и да имате предвид грижата и поддържането им.

4. микс от материали

Понастоящем се нуждае и смес от различни строителни материали и подови настилки. Убедително не само визуално, но и практично, защото всяка област може да бъде индивидуално проектирана.

5. естествен камък

Природният камък е номер едно за тези, които искат да покажат входа и алеята си по изтънчен и елегантен начин. Тук обаче трябва да се очакват сравнително високи разходи за поддръжка и високи първоначални разходи.

6. мрамор

Ако иска да стане наистина луксозен и благороден, пред входа се използва мрамор. Въпреки това, само в защитени местности, тъй като изключителният камък е сравнително мек и следователно доста уязвим за счупване и не е устойчив на замръзване. Друга рискова точка: Полираният мрамор се превръща в опасен капак за пантофи, когато е мокър. Така че просто лежи под покривите.

7. тухла

Не само тухлите правят добро впечатление на стената, но и като подово покритие на открито, защото са изстреляни и следователно са изключително здрави. Издръжливостта на замръзване и устойчивостта на цветовете гарантират, че дори повърхностите, подложени на силно износване от времето, изглеждат перфектно красиви.

8. теракота

Дори теракотните плочки са популярен начин да се направи районът пред входа на къщата. Те осигуряват топло, приятелско цялостно впечатление и са също толкова лесни за почистване, колкото и здрави.

9. чакъл

Грит и чакъл са идеални за алеята, защото разходите за инсталация е толкова ниска, колкото усилията за поддръжка, водата тече лесно от покриването никога не е гладък и хлъзгав, и този тип настилка е също така лесно на портфейла. Единственият недостатък: Не можете да избегнете редовно плевене и презареждане.

10. Гредата се среща с камък

Когато тревата отговаря на камък, функционалността и близостта до природата се съчетават, за да се създаде изискан стил на подов дизайн. Павета на трева или дори камъни от камъни са възможни, които позволяват на растенията да растат през малките отвори в камъка. Така или иначе, външният вид на алеята е стилно разбит и дъждовната вода може лесно да се разсее.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 4 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: