08/15 беше вчера – така че можете да украсите дома си

Входът предлага първия изглед към къщата. Той е отговорен за първото впечатление и решава коя обща картина дава къщата или апартамента. Входната врата и входът могат да приветстват посетителите и жителите по приятелски и индивидуален начин, ако са проектирани с внимание и внимание към детайла. Предната врата остава врата? В никакъв случай - дори и при малки промени може да се създаде от нормална приемна зона или от нулева петнадесет врата много личен вход. Това може да се направи с вълнуващо изкуство или просто с красиви растения и цветя. Всеки детайл, от избора на облицовката до дръжката на вратата, помага на входа да бъде личната фигура на цялото семейство.

Добре поддържана входна врата

Сърцето на входа е, разбира се, входната врата. Независимо дали са изработени от дърво, пластмаса или стъкло, можете да избирате от много материали и цветове. Тъмните тонове, подобно на черната врата, показани тук, изглеждат много елегантни и стилни. Обърнете внимание на цвета на вашата фасада и стила на къщата и предната градина, включително пътя към къщата, и съответно изберете входната врата. Но не само дизайнът, но и топлоизолацията и уплътнението играят роля. Каква хубава е най-красивата врата, ако тя издържи зад нея?

Растения като декорация

Растенията са не само красиви, но и релаксиращи и здравословен вътрешен климат. Входът може да бъде проектиран в разнообразни дизайни. Водещите стълби към входната врата, тук може да се постави кофа, която е проектирана според сезона. През пролетта ранните цветя могат да отглеждат пъпките си тук, допълнени с великденски зайци около нарциси и зюмбюли за Великден. През зимата, от друга страна, малки елхи в саксии, украсени с фенерчета, могат да украсят входа. Всеки, който обича Франция и вече се е разхождал по очарователните улици на малките градове в Албания, знае колко красив е входът на къщата, когато е оформен от кутии с цъфтящи фъскии и здравец. Прозоречните первази могат лесно да бъдат оборудвани с кутии или кутиите са разположени около входа на къщата на пода.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Приятен етикет с името на вратата

Особено топло е добре дошло с приветливо посрещане. Само един поглед към входната врата може да предизвика усмивка на посетителите, ако тук е прикачен хубав поздрав. Това може да се уреди много удобно с името или номера на къщата, или с духовни думи или просто "добре дошли". Дали това е знак, направен от дърво или метал, или дори от самозалепващ се детски щит, изработен от твърда глина, това зависи изцяло от Вашия вкус. Ако обичате да драскате и украсявате, можете да замените знака отново и отново със сезонни декорации, като например цветни венци.

Приятна изтривалка

Практична и хубава в същото време е изтривалката, на която можете да отстъпите краката си, преди да влезете. От една страна, тя гарантира, че входната зона остава чиста, а от друга страна тя осигурява топло, естествено усещане за краката дори преди да влезе. Изтривалката, изработена от естествен материал като бамбук, не само излъчва естественост и комфорт, но също така е особено издръжлива и устойчива. За разлика от другите дървесни видове, бамбукът е по-малко изложен на типичните промени, като изчезването на дървото. Принадлежащи към тревите, бамбукът расте бързо и поради това е изключително продуктивен. Бамбукови рогозки се считат за неутрални за CO2, защото бамбукът се свързва с много въглероден диоксид, докато расте. Между другото, мат бамбукът не трябва да стои навън. Тези, които обичат да имат облицовка зад входната врата, ще намерят точния материал с самия бамбук като алергичен човек, тъй като бамбукът от бамбук е антиалергичен, абсорбира влагата и осигурява здравословен вътрешен климат. Тъй като бамбукът е устойчив на мухъл, не е нужно да се страхувате от дъжд с бамбукова облицовка на прага. Материалът е особено дълъг и устойчив на надраскване и удар.

Изкуство и скулптура на прага

Изкуството не е просто нещо за интериора. Вече на прага, тя може да изготви индивидуална, въображаема картина на собствения си дом. Всеки, който иска артистично проектиран вход към къщата, може да се отдръпне от много възможности. Свещи или фенери, които блестят върху високи каменни колони, са вариант, с който изкуството и светлината могат да се комбинират. В допълнение, скулптури от най-разнообразен вид и от най-различни материали са популярни. Каменни или каменни тела, стоманени резюмета или груби дървени форми очакват всеки, който е на прага им. Творбите на местни художници в собствения си двор не само свидетелстват за своя вкус, но и подкрепят развитието на местното изкуство и култура.

Оригинални дръжки на вратите

Дръжките на вратите могат радикално да променят цялостната картина на входната зона. Очарователни, особено на дървени предни врати, антични дръжки на вратите. С малко късмет, те могат да бъдат хванати на бълха пазари или бълха пазари. Понякога те се срещат и в резолюциите на домакинствата. Ако се разхождате из града с отворени очи, може да сте достатъчно късмет да имате ремонтни работи в стари сгради. Особено градове, където все още могат да бъдат намерени много къщи в стил арт нуво, предлагат такива възможности. Тези, които не искат да чакат късмета си, могат да получат имитации на антични дръжки на вратите и в Kunstschmiede. Ако ви харесва просто и искате да правите без дръжки на вратите с декорация, ще намерите антични чугунени врати дръжки, които са прости, но здрави и красиво проектирани. Старите дървени врати могат да бъдат украсени не само с антични дръжки на вратите, но също така изглеждат много представителни със старите удари на вратата.

Кои материали са подходящи за домашни врати, това се съобщава тук в нашето списание.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

91 − 90 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: