Творчески идеи за растенията

растение в стаите подобряване на качеството на въздуха и обикновено осигуряват повече благосъстояние - това е доказано научно. 

на зелена съквартирантка са много модерни и с нашите чудесни съвети и творчески идеи за Проектиране на стаи с цветя и растения ти се оправиш истински окото-улов в къщата! 

Кой е с цвят на теракот саксия или окачен лъч като Поставянето на зелените му растения Твърде скучно, той ще има своята (зелена) радост в предложенията на нашите експерти и със сигурност вдъхновение Намерете това, което искате с него стайни растения все още може да направи всичко.

Зелена стая делител

Да споделяте пространства с растения, е фантастична идея; Във всеки смисъл: когато имате инсталирането на a стая разделител че едно копие като това е едновременно Място за растенията предлага, оптимално. Индивидуалните елементи правят функционалност уединение, който получава много индивидуален характер чрез засаждането. Освен това иновационната система на Sera Стоун лесно се сглобява с едно кликване и се предлага в много материали, цветове и размери.

Растения бюфета

В това бюфет е едно Място за шест саксии за растения интегрирано - и това е една много фантастична идея зелени съквартиранти да предложи прилично място и същевременно страхотно Комбинация от естетика и функционалност, което гарантира раздвижване във всяка стая!

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Геометрични растения

Отношенията привличат: точно това има италианската компания Mehdi Pour дизайнерско студио използва и органични растителни форми в перфектно оформени триъгълници подадена. И няма значение, ако извадите контейнерите ръчно изработена италианска керамика сега се използва като ваза или саксия за растение - отделните обекти могат да бъдат монтирани във всяко желано положение на стената и оборудвани с различни растения бъде. Това е начинът, по който лесно можете да проектирате себе си Стена според индивидуалните предпочитания, никой друг не е гарантирал.

Растения в кутията

това изключителен растителен контейнер Подходящ е за вътрешни и външни помещения, тъй като е направен от лакиран метал, устойчив на атмосферни влияния. В допълнение, той се предлага и като проста версия за само едно растение.

Растения на стената

Който просто не може да получи достатъчно здраво зелено в апартамента му, за кого са зелени стени просто правилното нещо! Ние имаме Експерти за зелено пространство, които проектират всяка стена - с растения, размери и съвети за грижа, които отговарят на вашите желания.

Повишаване на честотата на растенията

Не е нужно да изхвърляте стари кухненски прибори! И някои хора дори биха искали да станат търсене на съкровище на бълха пазар. Металните саксии, сита и купичките, които са изпълнявали първоначалната си функция, все още са чудесно пригодени за тях очарователни саксии за растения променям!

Ръчно изработени уникални парчета

това изключителни саксии бъдете на ръка Смес от вода, пясък и цимент произведен. Изключителната им форма е тяхната сложно производство, при което кърпа, напоена в горната смес, се изсушава в необичайно положение. всеки ваза става едно уникален, който след това се номерира и се подписва на собственика му.

Странична маса със зелена украса

това малка маса с голям прозрачен крак е перфектен за креативни съвременници. Преди всичко, ако искате да адаптирате аксесоарите си към сезоните или само към настроението, добре се препоръчвате с такъв изискан предмет, защото масата на масата може да бъде пълна с всякакви видове - ограниченията са тук само от вашите собствени фантазия е готово! Независимо дали става дума за балони, цветя или палмови листа, иначе простият дизайн на страничната маса позволява разнообразие от варианти за индивидуален дизайн.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: