Тези обзаведени кухни трябва да се влюбят!

За любителите на дизайна това е истинско предизвикателство да се пусне пара в кухнята. Сантиметър на сантиметър, част от мебелното обзавеждане и детайлите от детайлите на тази стая, за да отговарят на кулинарните нужди и в същото време на личния стил, могат да бъдат невероятно вълнуващи. Ако отделите време на дизайна на вашата кухня и се опитате да получите най-доброто от нея, вие със сигурност ще я превърнете в място, където наистина ще се почувствате добре и където искате да свържете престилката за готвене. Една от възможностите за персонализиране на това пространство са тухлените кухни. Тези вградени кухни предлагат безкрайни алтернативи по отношение на избора на материали, мебели и решения за помещения. Ето защо днес сме събрали 10 обзаведени кухни, които са тухлени. Сред тях са модерно обзаведени кухни, както и обзаведени кухни в стила на провинцията. Всеки един от тях убеждава с уникален дизайн и внимание към детайла!

Рустик и модерен

Тухлените кухни са класически - особено в селски къщи. И все пак те са толкова разнообразни, че могат да се реализират в почти всеки стил - било то модерен или индустриален стил, колониален стил или обзаведени кухни в страната. В този случай прости, модерни завършвания бяха съчетани с селски елементи, като например дървени шкафове и допълнени от допълнителни дървени мебели. Резултатът е обзаведена кухня, която изглежда модерна и същевременно запазва очарованието на селската къща.

Вградени кухни с традиционен чар

Запазването на очарованието на традиционните къщи става все по-популярно. В Ибиса, например, в селска къща, която е претърпяла ремонт, тази кухня е запазена в традиционния средиземноморски стил. Той запазва всички елементи на старата кухня и не е спасен по отношение на детайлите. Например печката за изгаряне на дърветата е украсена с малка лопата, стари бутилки украсяват рафта над тях и кошове правят белите прозорци по-привлекателни.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Кухня, пълна с простота

Една проста работна повърхност, на която печката и мивката са намерили място - тази кухня не се нуждае от нищо повече. Простият им дизайн позволява орнаментите на стената наистина да влязат в себе си и най-късно гледката от прозореца, който минава през ъгъла, показва, че истинският герой на тази кухня е околният пейзаж, който можете да видите тук може да се насладите при готвене. 

Модерно оборудвани кухни с най-новите технологии

Фактът, че зиданите кухни и съвременните технологии не противоречат, се вижда от кухнята, открита в Лаканш, Франция. Тук традицията и модерността са обединени до съвършенство. Тухличките, които украсяват стените, придават на античния дизайн дизайна, докато модерната технология е монтирана на тази вградена кухня на сантиметър. В същото време кухнята е украсена с шикозни медни саксии, които акцентират върху традиционния характер и съчетават модерното стоманено сиво с топлите цветове на червената тухла.

Симфония от материали

Дървото и тухлите са сред най-популярните материали в тухлените кухни. Особено в зиданите кухни в страната, тази комбинация често се използва. В тази кухня, например, дървото и камъните влизат в хармонична симфония и са подредени в цвят. Така че светлото тухлата се вписва перфектно в топлите дървесни тонове на мебелите, която е била см побере тук, както и прости бели плочки на плота и предпазния плот подчертава естествените звуци в останалата част на стаята.

Традиционна обзаведена кухня

Модерни и традиционни вървят ръка за ръка в тази традиционно обзаведена кухня. Кухнята в къщата от 1770 г. е претърпяла цялостно обновяване, докато характерът й е напълно запазен. В същото време кухнята предлага всички функции, които модерните кухни трябва да предложат. 

Оборудвани кухни в провинциален стил

Главният герой на тази кухня е несъмнено овалната маса, в която могат да се настанят осем души. Дървото, от които са направени стените на кухнята, тя контрастира със своя непринуден характер, от една страна древността, полирани кухненската маса, а от друга страна, на плочките и лъскави повърхности в кухнята. В рамките на всички елементи и материали, тази кухня може да бъде уникална, колоритна и елегантна в същото време и по този начин се представя в един особено индивидуален стил на къщата. 

Привлекателни детайли и декорации

Плочите са част от почти всяка кухня. Дори обзаведените кухни не се отказвайте. Но с Filiesen не само подът и стената могат да бъдат проектирани, но могат да се използват и за работния плот. Тук белите плочки бяха комбинирани с елегантни плочки, които акцентираха върху плота, огледалото за плочки и аспиратора и бяха комбинирани с други керамични детайли като декоративната плоча на стената. 

Вградена кухня с характер

Не е тайна, че в кухнята има много художествени подробности. В тази кухня цялата стена е обявена за произведение на изкуството и изпълнена с творчество. Цветните плочки бяха комбинирани с бели шкафове, така че да могат напълно да влязат в себе си и нищо не ги лишава от техния герой. Така че кухнята може да се превърне в щастливо, стимулиращо пространство, в което човек обича да остане и допринася за приятелска, енергична атмосфера на живот.

Първата стъпка е решението

С плочки, с пердета, с дървени мебели или с тухлени елементи - възможностите за обзаведени кухни под формата на тухлени кухни са безкрайни и материалите им могат да бъдат комбинирани и интегрирани в безбройни варианти. Преди да започнете дизайна обаче, трябва да разберете, че през годините кухнята трябва да се адаптира към различни житейски ситуации и изисквания и не само да остане индивидуална и стилна, но и функционална. Ако обърнете внимание на дизайна, ще се доближите до вашата мечтана кухня. 

Търсите ли повече вдъхновение за кухнята? След това не пропускайте тази статия!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

64 + = 72

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: