Тенденциите на Pantone за есента на 2017 година

на Институт "Пантене Цвят" настройва тона, когато става дума за текущите цветове на тенденцията. Не само че всяка година почита цвета на годината -
2017 от начина, по нов жълт зелен, наречен "зеленина" - но публикуван
за всеки сезон цветна палитра, която ще излезе особено голяма. Тази есен, това са следните десет нюанса, които ще ви вдъхновяват
може да:

1. Гренадин

Започва с истински уау цвят. Гренадин е внушителна, динамичен червено, което е във всяко помещение за самоуверени привличащи погледа и е особено подходящ като тон за акцент, например, за да зададете наперен изявление срещу зимата блус с одеяла, възглавници, килими, с вази, пердета и други аксесоари.

2. Tawny Port

Ние оставаме в червено и се посветим на една вечна есенна класика, която всяка година от октомври прави голямо разплискване. Тази глина има много имена, от Бургундия до Бордо и от Оксблъд до Марсала. Тази година се нарича Tawny Port и допълва всеки интериор стилен, елегантен и благороден.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

3. Butterum

Есента е направена за топли, земни естествени тонове. Такъв нюанс е и блатото, пясъчен бежов с уютно докосване, което ви кани да се прегръщате и мечтаете.

4. Вълшебен божур

Тъмните нюанси понастоящем надминават ярко бяло и светло сиво. Не е чудно, защото само една благородна тъмно синьо като Navy Божур бяло по много начини, за да вдъхновяват: Тя изглежда елегантен и мистериозен, изненадващо свеж, но доста извън времето, а не тъмно като черно и вълнуващо определено и вълнуващо.

5. Марина

В семейството на сините цветове друг този нюанс излиза голям тази есен: Марина танцува малко, защото не иска да се подчинява напълно на изискванията на края на годината. Това е остър, лято, от жизненоважно значение и дори по-хладна от повечето други тенденция тонове този сезон и ни помага да издържат мрачни ноемврийски дни с малко повече спокойствие и щастие.

6. Неутрално сиво

Неутрална класика, която винаги работи и затова остава абсолютно модерна през есента на 2017 г .: С Neutral Grey не грешите. Този тон е дискретен, елегантен, хладен и модерен и лесно се адаптира към всеки стил на обзавеждане, всяка стая и всеки партньор. Не би било по-лесно.

7. Есенния клен

Без оранжево и ръждиви тонове нищо не се случва през есента. От тиква до клен и от мандарина до теракота, природата предлага многобройни грандиозни модели за есенната цветова палитра в нашите четири стени. Цветът на тенденциите на Pantone, който удря този пробив, е "Autumn Maple" тази година и е омекотяваща смес от оранжево, орехово и ръждиво.

8. Сянка смърч

Също така класическата есен, без която нищо не надхвърля Коледа, е доброто старо елхо зелено, което предлага защита и сигурност и в същото време носи природата вкъщи. Pantone заменя ябълката тази година, обаче, със сенчеста смърч: Shaded Spruce получава допир, по-синкаво от класическата.

9. Златен прасковен и балетен шейпър

В последната ни снимка два цвята на тенденцията са комбинирани този сезон - и не бихте задължително да свързвате както на пръв поглед с характерните есенни нюанси. На първо място, това е за Златото Лимер, жълтеникаво зелено, което не е толкова глупаво и оживено като традиционните лимонови тонове, но все пак освежаващо. От друга страна, балета Slipper сега е напълно в търсенето, мек, прашен розов тон, който определено ни държи през студената зима до пролетта.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

6 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: