Футуристична вила с изключителен интериор

Харесва ли ви модерни къщи с много лукс, както и определено нещо и на живи идеи, които се открояват от нормалния вид на единицата? след това
вие сте точно тук, защото днес имаме вила,
наистина различни от другите. Любопитно? След това дойдете с нас
Истанбул и да разгледате това специално произведение на изкуството Bahadır Kul Architects
нататък. Нашите турски експерти имат този футуристичен дом
проектирани техни технолози клиенти, които търсят изключителен дизайн и
Желани решения за обзавеждане.

външен изглед

Започваме обиколката на вилата в градината и с оглед на външния дизайн. Двуетажната сграда получава футуристичен облик на заоблените ъгли и блестящия бял кадър от горния етаж с високо гланцов облик и изглежда много модерен и стилен с големи стъклени повърхности. Отваря се на гърба на екстериора и разполага с просторна тераса и просторен плувен басейн, обграден от топла дървена палуба, която се адаптира към свръхмодерен облик на къщата с асиметричния си силует.

жилищна площ

Във вилата можем да очакваме впечатляваща всекидневна зона с няколко места за сядане, модерни мебели и много пространство. Големите стъклени плъзгащи се врати наводняват интериора с естествена светлина и създават чудесни визуални препратки към откритата зона, както и директен достъп до терасата. Понякога двойната височина на стаите прави жилищното пространство още по-впечатляващо и щедър.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Система за домашно кино

Технологиите и телевизията играят важна роля за жителите на къщата. В допълнение към телевизори в хола, че поради тази причина все още тази система за домашно кино в мазето на вилата, която е обзаведена с тежки завеси, кадифени дивани, хай-тек съоръжение и кинематографично Стена киното тема.

кухня

Кухнята също убеждава с най-съвременно оборудване и стилен облик. Правилните линии, безколесните фронтове и яркото бяло доминират в зоната за готвене, в която се помещават всичко от кухненския остров, практичното удобство, най-съвременните електроуреди и достатъчно място за съхранение на това, което очаквате от модерна кухня. С чистотата си, пространството на екстериорната архитектура на вилата е 100%.

спалня

Спалнята е много футуристична. Оттук имате директен достъп до балкона на горния етаж и големите стъклени повърхности наводняват стаята през деня с естествена светлина. Вечерта лудото осветление се превръща в главен актьор, който превръща стаята в изключителна синя светлина. Концепцията за пространствено осветление се вписва идеално с екцентричното кръгло легло и заоблените ъгли в стаята.

баня

Баните на вилата са много модерни, футуристични и пуристи. Те убеждават със стилен дизайн и сложна осветителна система, която променя цветовете по желание. Друг технически акцент е душът Rainshower на пода, който има различни настройки и предава луксозен усет за уелнес.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

58 − = 49

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: