15 маси за кафе, от които най-малко 2 искате веднага!

Търсите нова масичка за кафе? Тогава тази колекция от идеи трябва да сложи край на търсенето, тъй като от селски до промишлени до абсолютно необичайни - с тези 15 маси за кафе е гарантирано нещо за всеки вкус. Дали това е плоската маса за минималистичния хол или дървената маса в стила на страната - тези мебели могат да подправят почти всеки хол.

1. Модерна масичка за кафе

В минималистичен хол такава висококачествена дизайнерска масичка за кафе не трябва да се пропуска. Невидимата база създава плаваща впечатление, която дава на масата определена екстравагантност. Неговият плосък дизайн го прави перфектното допълнение към един равен плосък диван. Съответствието може да бъде боядисано в шест различни цвята матов коприна. Масата за кафе също се предлага в бяло, кварцово или пясъчно.

2. Оригинална маса за всекидневната

За края на деня с чаша вино е част от вечерния ритуал за много хора. Това те прави щастлив, ако можеш да представиш благородните му капки по подходящ начин и в най-добрия случай има и под ръка. 

В тази поразителна дървена маса могат да се настанят до осем винени бутилки и четири чаши. Тъмно кафявото тяло на масата е изработено от митрав фурнир, основата от старо дъбово дърво носи цялото. 

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Трети кръг масичка за кафе

В хола в индустриален стил, мебелите с необичайно минало са особено популярни. Това включва кръгла масичка за кафе, която някога е била с масло, и сега се използва като модерна масичка за кафе. Боядисани в ярки цветове, нищо не напомня за мръсното минало на цевта. Вместо това, той предлага много място за очила, списания благодарение на рафт и междинна плоча & Co ..

4. Естествени материали

Естествените елементи камък и дърво се комбинират по забележителен начин в тази масичка за кафе. Грубата естествена фрактура на плочата на някои места остава нелекувана и се заглажда и полира върху другите. Този груб и в същото време мек характер на естествения камък образува очарователна връзка с кръгъл дъбов елемент. Резултатът е мебел - почти една скулптура - която се характеризира с естествен чар и художествено творчество.

5. Холна маса от дърво

Ако ви харесва природата и селски, ще ви хареса тази луксозна дървена маса. За така наречените корнизи дървени маси се използва масивно тиково дърво, което се доставя ръчно в правилната форма.
В резултат на това всяко парче е уникално и по този начин уникално обзавеждане за хола. Диаметърът на ръчно изработените маси е между 60-80 см и височината между 40 и 45 см. 

Масите могат да се използват и на открито, но трябва да бъдат редовно омаслени и восъчни, за да се предотврати напукване на повърхността и избледняване на тиковия цвят.

6. Таблица за скандинавски хол

Само с едно парче мебели, за да донесете очарованието на 60-те години в хола, това е възможно с тази специална масичка за кафе. Холна масичка Cosmo с асиметрична форма и пастелни цветове припомня скандинавския дизайн на 60-те години. И не само дизайнът е впечатляващ, но и съпротивата: Масата е нечувствителна към драскотини и течности. 

Масата за дневната е на разположение в пет цвята и може да се събере заедно с няколко копия на масата.

7. Маса за двигатели

За всички фенове на моторни спортове или страстни автомобилни производители тази маса вероятно е празник за очите. Формата на краката на масата е артикул с колянов механизъм на американски V8 двигатели. Специалната особеност е, че разпределителният вал е надолу и поради това настолната плоча не е - както обикновено в моторните маси - на разпределителния вал, а на отделните ролкови рамена. Те се държат на място от съответните пръстени. Табелата се състои от 8 мм закалено безопасно стъкло.

Всяка от тези таблици на двигателя е ръчно изработена от употребявани автомобилни части и поради това е уникална. За да се запази популярният вид на голите метални части и да се предпазят от корозия, те са покрити с няколко слоя чист палто. Дори и нефтените миризми нямат шанс след това лечение.

8. Стъклена холна маса

Стъклена маса с разлика - това беше постигнато с тази конструкция. За плота, стъклените блокове бяха хвърлени на едно парче. на
Укрепващото желязо се появява в краищата на ставите и образува
Крака. За индивидуален дизайн, стъклените блокове и бетонът също могат да бъдат оцветени, има четири цвята за избор.

9. Холна маса от масивно дърво

Красивата структура на дървото идва в тази маса за най-доброто си предимство. Масата е изработена от дъб, който е обработен и омазнен. Това създава удивително ярък вид на дървото. За разлика от това рамката на масата е изработена от тъмна сурова стомана. Голяма маса с естествено очарование - перфектна за уютен хол в провинциален стил.

10. Умни идеи за масичка за кафе

Вдъхновен от структурата на геоложкия слой, тази необичайна трапеза е създадена. Основата и рафта са изработени от двата различни материала - стъкло и дърво. Масата също се състои от две части, които могат да бъдат поставени отделно. 

Номерът: Екологично оформените кухи крака на маса могат да се използват например като ваза. Ето как масичката за кафе се превръща в стилна XXL ваза за миг.

Не е ли правилният още? След това разгледайте нашите 5 други снимки или оставете дърводелец да проектира вашата лична таблица за сънища.

11. Очарователен дизайн

12. Холна маса в стила на страната

13. Fancy таблица

14. Масичка за кафе от бук

15. Гърло като масичка за кафе

Все още не намерихте нищо? След това продължете да разглеждате тези 10 готини маси за кафе.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

17 − = 10

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: