homify 360 °: Английска къща

Английската къща, която искаме да ви покажем днес, се намира в окръг Хемпшир, на югозапад от Лондон и на
олицетворява точно това, което си представяме в британския живот -
елегантна елегантност и стилен чар сред живописни пейзажи. на
идеално място да се изключи от шума и суматохата на големия град и
заобиколен от зелена природа и достоен лукс, за да се възстанови наистина.

Живописна обстановка

Докато се приближавате до провинцията сред идиличната околност, не можете да си помогнете, но се влюбвате в тази очарователна, елегантна и привлекателна сграда, като се наслаждавате на дивата и романтична атмосфера на имота. Който не се отпусне тук, наистина е виновен.

подробности коридор

Влизаме в къщата и веднага се посрещат от изключително очарователното очарование на английския селски живот. Магическата дума е интелигентна,
успешна комбинация от британска и спокойна природа, нашата
Експерти от Хелън Грийн Дизайн когато обзавеждането на цялата къща в
има осигурен фокус. Комбинацията от мръсни гумени ботуши на една
лесен за почистване на подова настилка, дискретно оформен тапет, рамкиран
Превъртете като изкуство на стената и благородната стойка за чадър, изработена от коняк
Кожата работи перфектно тук и се разпространява също толкова елегантно, колкото и случайни
и приветлива атмосфера.

Търсите ли архитект?
Пишете ни! Радваме се да ви помогнем.

Получете безплатни съвети

Три хола

Британското подценяване е наред, но защо се ограничавате до хол, ако имате повече от достатъчно място за трима? Тук виждаме първата, телевизионна зала с уютен диван, камина и прекрасни аксесоари, които съчетават перфектно лукса и естествеността. Цветовата палитра е дискретна, с фокус върху меки сметанови тонове.

Във втория хол цветовете отиват по-навътре в земния пушек и представят няколко нюанса по-тъмни, дори и на стената. По този начин стаята излъчва много специална уют сама по себе си, която се подчертава от класическите крилати столове, удобния диван и многобройните картини. Перфектното място да се отпуснете с чаша уиски, чаша чай, пура или добра книга, докато сте извън прозореца.

Всекидневна номер три е салон, където сте добре дошли да посетите. Той е особено светъл и приятелски създаден и работи с комбинацията си от перлено сиво, бяло и кремаво чрез и чрез елегантен и хармоничен. Независимо от това, удобните тапицирани мебели и любезно избраните аксесоари осигуряват и необходимата топлина, така че гостите и обитателите да могат да се чувстват еднакво добре тук.

Модерна кухня в страната

В кухнята се доминират и бели и светло сиви тонове. Той е много просторен и ви кани да се забавлявате и да се отпуснете със светлината и уютна реколта атмосфера и голяма част от модерния стил на страната.

любими места

За да стигнете до най-горния етаж на селската къща, вземете тази приветлива бяла дървена стълба, която излъчва комфорт и топлина с дебел килим. Възможно е обаче да сте разсеяни по пътя нагоре от очарователния ъгъл на огнището и да се потопите в модерния крилски стол в огъня в една добра книга. Тази зала отразява точно същото чувство за живот като останалата част от къщата и се представя ефирно и светло, стилно и елегантно, спокойно и естествено.

Пурис баня

Банята на горния етаж, подобно на останалата част от къщата, се характеризира със семпла и спокойна елегантност и естествен лукс. Модерни форми, чисти линии и светли, приятелски цветове, отговарят на висококачествени материали и няколко изтънчени аксесоари за страната. Не можете да се отпуснете по-хармонично и стилно във ваната.

Чиста релаксация в спалнята

Също така намираме комфорт и лукс в спалнята. Както обикновено доминират бели и светло сиви тонове, уютното пружинно легло ви кани да мечтаете, а дори и малък, уютен кът за сядане. Истински оазис на спокойствието и спокойствието!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 4

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: